Deda Mraz u “Našem selu”

Prvi put u selima Mala Jasikova i Dubočane organizovana je novogodišnja proslava za mališane. Pozorišnom predstavom i podelom paketića nastavljen je projekat „Naše selo“ koji Delta holding sprovodi u ovim selima.

Projekat Naše selo realizuje Delta holding

U Domu kulture u Maloj Jasikovi Narodno pozorište „Zoran Radmilović“ iz Zaječara odigralo je predstavu „Novogodišnji slučaj čarobnice Lili“. Posle predstave podeljeni su novogodišnji paketići za sedamdeset devetoro dece iz dva zaječarska sela. Paketiće su pripremili zaposleni u Delta holdingu, koji tradicionalno, u akciji nazvanoj „Deda Mrazovi Pomoćnici“, pripremaju novogodišnje poklone za odabrane grupe dece.

Novogodišnja proslava je deo projekta „Naše selo“ koja ima za cilj da modernizuje poljoprivrednu proizvodnju u dva zaječarska sela, ali i da podigne nivo društvenog i kulturnog života u njima. Projekat „Naše selo“ počeo je edukacijom o modernoj poljoprivrednoj proizvodnji. Meštani Male Jasikove i Dubočana najpre su posetili Deltina imanja u Čelarevu i Staroj Pazovi, a ove nedelje održano je i prvo predavanje u Maloj Jasikovi.

Projekat „Naše selo“ biće nastavljen daljom edukacijom zainteresovanih meštana o modernoj poljoprivrednoj proizvodnji, mogućnostima finansiranja i konkurisanja za podsticaje i drugim za njih bitnim pitanjima. U toku je izrada pojedinačnih razvojnih planova za sva prijavljena domaćinstva kako bi ovi proizvođači spremno dočekali sezonu prolećnih radova.

Podelite ovaj tekst: