Delez Srbija donirala Crvenom krstu oko 120 hiljada evra

Kompanija Delez Srbija donirala jedanas 10 kamiona robe u vrednosti od čak 120 hiljada evra Crvenom krstu Beograd.

Sa uručenja donacije

Ova najveća pojedinačna novogodišnja donacija obuhvata garderobu, zimsku obuću, školski pribor, sredstva za ličnu higijenu, kućnu hemiju, ali i 60 hiljada pelena. Ovom velikom humanom novogodišnjom akcijom, kompanija Delez Srbija, vlasnik Maxi, Tempo i Shop&Go radnji podsetila je sve na solidarnost i brigu o svim članovima društva, posebno onih koji su najugroženiji.

Predstavnici Crvenog krsta uručili su kompaniji Delezspecijalnu zahvalnicu.

“Jako smo srećni što nam se godina završava ovolikom donacijom kompanije Delez. Ovakva pomoć je za nas od izuzetnog značaja, jer je to istovremeno i znak podrške i prepoznavanja našeg rada, ali i višegodišnje saradnje sa kompanijom Delez. Znamo da će nam naredna godina u raspodeli pomoći biti mnogo lakša, upavo zahvaljujući ovoj donaciji. Želja Crvenog krsta, kao najstarije humanitarne organizacije u Srbiji je da se i ostale kompanije ugledaju na primer humanosti koji kompanija Delez Srbija ovakvim akcijama daje“, rekla je Ivana Marisavljević – Dašić, sekretarka Crvenog krsta Beograd.

Kompanija Delez Srbija je najveći donator hrane u Srbiji. Godišnje ovaj trgovinski lanac donira više od hiljadu tona svežeg voća i povrća, kao i osnovnih životnih namirnica. Nedavno su dobili i posebnu zahvalnost Foruma za odgovorno poslovanje zbog učešća njhovih zaposlenih u volonterskim akcijama u Beogradu.

„Društvena odgovornost i briga o zajednici u kojoj poslujemo je naše strateško opredeljenje koje se redovno realizuje tokom cele godine. To radimo zajedno sa našim potrošačima, kao i zaposlenima i dobavljačima. Ove godine donirali smo preko hiljadu tona hrane, učestvovali smo u velikom broju humanitarnih i volonterskih akcija, a sada Crvenom krstu doniramo robu u vrednosti od 120 000 evra u okviru koje, posebno želim da naglasim, ima 60 000 pelena. Prilika da jednu uspešnu godinu završite na ovakav način jeste naša najveća radost, tada vaš posao dobija pun smisao jer pomažete onima kojima je pomoć najpotrebnija“, izjavila je Mirjana Jovašević, direktorka korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija.

Podelite ovaj tekst: