Delta Agrar predstavila nove standarde i moderne tehnologije na Sajmu u Novom Sadu

Porukom da je budućnost stigla, Delta Agrar je na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu svečano predstavila traktor najsavremenije generacije, Landini 7, demonstrirajući svoju predanost primeni novih tehnologija u poljoprivredi, saopštila je ta kompanija. Ova inovacija postavlja najviše standarde u mehanizaciji i podupire viziju kompanije o naprednoj budućnosti poljoprivrednog sektora. U skladu sa ovom porukom osmišljena je celokupna sajamska prezentacija kompanije, koja je i na ovom mestu kroz svoju poslovnu strategiju, još jednom dokazala da je fokusirana na inovativne tehnologije koje nosi budućnost.

„Delta Agrar je na našem sajmu već 30 godina, dakle, nije reč o gostu, već o svojevrsnom domaćinu. Ovaj odnos koji negujemo decenijama prevazilazi poslovne okvire, radi se o uzajamnoj saradnji i prijateljstvu. Ove godine beležimo značajno veću posetu u odnosu na prošlogodišnji sajam i zato sam izuzetno zahvalan svim posetiocima, ali i Delta Agraru koji je opet pokazao svu svoju izvrsnost spektakularnim prikazom mehanizacije. Ipak, napominjem da svega ovoga ne bi bilo da nije izvrsnih ljudi u njihovom timu, koji su ovakve stvari učinili mogućim“, rekao je Nikola Lovrić, generalni direktor Novosadskog sajma.

Delta Agrar, kao lider u agrobiznisu, efikasno upravlja resursima kroz primenu precizne poljoprivrede, s više od 90% obradivih površina koje su „mapirane“ i pod sistemom za navodnjavanje. Za ovakve prakse, kojima se poboljšavaju performanse i doprinosi održivosti okoline, značajnu ulogu ima i „pametna mehanizacija“.

„Predstavljanje nove linije traktora, kao i njegovom svečanom prezentacijom publici Sajma, ponovo smo iskazali našu nepokolebljivu posvećenost inovacijama koje oblikuju budućnost poljoprivrede. Novi model Landini 7 opremljen je naprednim tehnološkim rešenjima koja nisu samo vrhunac inženjerskog umeća, već i primer kako inteligentna tehnologija može povećati efikasnost i održivost u poljoprivrednim operacijama. U Delta Agraru kontinuirano radimo na unapređenju naših tehnologija i procesa kako bismo ostali u korak sa globalnim trendovima i izazovima. Ovaj traktor je tek najnoviji primer naših inovacija, koje uključuju sve, od precizne poljoprivrede do integracije veštačke inteligencije, kako bismo maksimalno iskoristili potencijale naših resursa i ostvarili održivu proizvodnju“, izjavio je Aleksandar Marjanović,  direktor mehanizacije Delta Agrara.

Traktor Landini 7 se ističe naprednim sistemom elektronskog upravljanja koji automatski prilagođava snagu i obrtni momenat u skladu sa radnim uslovima, obezbeđujući izuzetnu uštedu goriva i optimalnu efikasnost. Kabina kombinuje inovativni dizajn sa sistemom za smanjenje buke, automatskim klima uređajem, podesivim sedištem sa opcijama grejanja i ventilacije te velikim dodirnim ekranom od 12 inča, čineći operacije ugodnim i jednostavnim za svakog poljoprivrednika.

Posetioci su imali priliku da kroz VR naočare iskuse vožnju traktora Landini 7, pružajući im jedinstven uvid u njegove operativne sposobnosti. Osim traktora, na štandu Delta Agrara izložen je široki asortiman proizvoda, uključujući klupske sorte jabuka, kao i raznovrsne pesticide, semena za stočnu hranu i đubriva, navodi se u saopštenju kompanije Delta Agrar.

Podelite ovaj tekst:

Vesti

Kursna lista

15 godina sa vama

https://www.nirapress.com/wp-content/uploads/2016/01/biznis-magazin.jpg

BRANIMIR JOVANOVIĆ: Motori rasta u 2022. biće Kina, Amerika i EU

Inflacija je trenutno verovatno najveća nepoznanica u globalnoj ekonomiji. Početkom ove godine je po...

Read More

UVOD U BIZNIS: Varljiva 2022. godina, a i ostale

Sa koliko smo samo optimizma ulazili u 2021. godinu, ceo svet, pa i naš deo Evrope?! A tek mi?! Srbi...

Read More

DA LI SU SE DŽEK DORSI I TVITER RASTALI PRERANO ILI PREKASNO: Cvrkut o cvrkutu

Vest godine iz esnafa tehnoloških kompanija kojima je tokom minulih 12 meseci posvećivana pažnja već...

Read More
https://www.nirapress.com/wp-content/uploads/2016/01/ekonometar.jpg

ПРЕДУЗЕТНИЧКИ ИЗАЗОВИ ЧЕТИРИ ТУРИСТИЧКА ВОДИЧА: „Црна овца“ и 120 тона сладоледа

Пре шест година су Зоран Јевтовић и његова три пријатеља започели посао којим се никада раније нису...

Read More

УПОЗОРЕЊА КЛИМАТОЛОГА И УЛОГА СЕКТОРА МСП: Берлин као Рим, а Шпанија као Јужна Сахара?

Ситуација је критична – гласила је једна од порука професорке, климатолога Лучке Кајфеж Богатај са У...

Read More

БЕТА–КОРН: Најекономичнији огрев расте на њиви

Пелети од сламе све су популарније гориво међу потрошачима. Главне препреке већoj производњи овог ог...

Read More