DinaCard kartice Komercijalne banke za svaku priliku

DinaCard kartice Komercijalne banke, osmišljene su da zadovolje potrebe klijenata svih kategorija, a u ove praznične dane su posebno popularne.

DinaCard Start kartica, namenjena je korisnicima Kombank Start tekućih računa, odnosno mladima od 18 do 27 godina. U pitanju je debitna kartica koja se izdaje prilikom otvaranja Start računa i može da se koristi za plaćanje robe i usluga u zemlji i inostranstvu (na mestima sa Discover Network ili Diners Club International obeležjem) i za podizanje gotovine na šalterima banaka i bankomatima. Na bankomatima i šalterima Komercijalne banke podizanje gotovine DinaCard Start karticom ne podleže plaćanju naknade.

DinaCard Klasik kartica je takođe debitna kartica iz palete nacionalnog DinaCard programa, koja se izdaje uz tekući račun. Na prednjoj strani kartice nalazi se broj tekućeg računa korisnika, tako da pored funkcije platne kartice, ona je istovremeno i identifikaciona (ID) kartica tekućeg računa. DinaCard Klasik kartica koristi se za bezgotovinsko plaćanje robe i usluga, kao i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu u Discover Network mreži.

I ova kartica ima jedinstven dizajn, na njoj se nalazi detalj sa slike umetnice Gale Čaki „Razgovor sa Emilom Sioranom“, inspirisane jednim najvećih filozofa 20. veka.

Komercijalna banka DinaCard Klasik i Start karticu izdaje bez naplate troškova izrade i članarine, tako da su one sa aspekta korisnika besplatne.

DinaCard kreditna kartica namenjena je klijentima koji primaju zaradu preko računa u Komercijalnoj banci i funkcioniše po principu odobrenog kreditnog limita. Koristi se za plaćanje robe i usluga na svim mestima sa istaknutim znakom DinaCard, kao i za podizanje gotovine na bankomatima i šalterima banaka u zemlji i inostranstvu, na prodajnim mestima obeleženim Discover Network ili Diners Club International logotipom.

Podelite ovaj tekst: