Dinarski keš kredit Vojvođanske banke

Dinarski keš kredit Vojvođanske banke jedan je od najtraženijih na domaćem bankarskom tržištu. „Savršen keš kredit” omogućava minimalnu ratu već od hiljadu dinara, a klijent za 15 minuta uz ličnu kartu dobija informaciju da li je kredit predodobren

vojvodjanska-banka-logoDinarski keš kredit Vojvođanske banke

Period otplate kredita je od 12 do 96 meseci, bez depozita i učešća. Nominalna kamata u iznosu 9,9 odsto ostaje fiksna u prvih šest meseci otplate, a nakon toga je promenljiva i iznosi 18,9 odsto. Efektivna kamata kreće se od 17,69 odsto.

– Vojvođanska banka je u prvoj polovini ove godine zabeležila značajan rast kada je reč o iznosu plasiranih potrošačkih kredita, u odnosu na isti period prošle godine. Smanjenjem kamata i naknada na dinarske kredite početkom 2014. omogućili smo našim klijentima najpovoljniji keš kredit uz koji mogu na jednostavan način da dođu do potrebnih sredstava, ali i ostvare mogućnost refinansiranja postojećih kreditnih obaveza – kaže Đorđe Đorđević, direktor funkcije Proizvodi i segmenti stanovništva u Vojvođanskoj banci.

Savršen keš može se koristiti za refinansiranje obaveza uz isplatu dodatne gotovine ili samo kao gotovinski kredit bez definisane namene potrošnje. Maksimalan iznos pozajmice je 1,1 milion dinara.

Podelite ovaj tekst: