Direktor DIPOS-a uručio zahvalnice ambasadoru i trgovinskom predstavniku Ruske Federacije

Povodom podrške i doprinosa na unapređenju ekološke svesti, ozelenjavanju i ulepšavanju Diplomatske kolonije na Dedinju koja ove godine obeležava 60 godina postojanja, direktor Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ Beograd, Đoko Krivokapić uručio je danas zahvalnice Nj. E. Ambasadoru, gospodinu Aleksandru Bocan-Harčenku i Trgovinskom predstavniku Ruske Federacije, gospodinu Andreju Hripunovu.

Nj.E. Bocan Harcenko, Đoko Krivokapić i Andrej Hripunov

Značajna podrška Ambasade Ruske Federacije Društvu Dipos d.o.o. Beograd , kao i projektu ozelenjavanja i ulepšavanja Diplomatske kolonije na Dedinju kojom Dipos d.o.o. Beograd upravlja, ogleda se i u činjenici da je ambasador Bocan-Harčenko bio gost ovog Društva u junu 2021. godine, što je prva poseta ambasadora Ruske Federacije u Beogradu ovom Društvu od njegovog osnivanja, kojom prilikom su ambasador Bocan-Harčenko i direktor Društva, gospodin Krivokapić, a uz prisustvo Trgovinskog predstavnika, u čast poslovne saradnje koja traje više od 50 godina, posadili stablo breze u Diplomatskoj koloniji na Dedinju.

Tokom današnjeg susreta, gospodin Krivokapić je iskoristio priliku da ambasadoru, gospodinu Bocan-Harčenko i Trgovinskom predstavniku, gospodinu Hripunovu detaljnije predstavi  strateški projekat društva „Dipos“ d.o.o. Beograd – izgradnju Diplomatskog kluba u Beogradu.

Podelite ovaj tekst: