Diskaveri i Eurosport udružuju timove za distribuciju

Kompanija Diskaveri Netvorks (Discovery Networks) za centralnu i istočnu Evropu, Bliski istok i Afriku (CEEMEA), koja je deo kompanije Diskaveri Komunikejšns, objavila je da se timovi Diskaverija i Eurosporta udružuju u jedan tim za distribuciju koji će širom centralne i istočne Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, prodavati zajednički portfolio od 22 kanala

Diskaveri i Eurosport udružuju timove za distribuciju

Diskaveri i Eurosport udružuju timove za distribuciju

Pod vođstvom Oksane Januškovskaje (Oxana Yanushkovskaya), potpredsednice odseka za distribuciju, tim je sada odgovoran za distribuiranje jednog od najuzbudljivijih portfolija Pej-TV-a u regionu koji uključuje dokumentarne, lajfstajl i sportske kanale (Eurosport, Discovery Channel, TLC, ID Xtra).

– Kombinovanjem naših sjajnih brendova, izuzetnih ljudi i velikih ambicija možemo se usredsrediti na stvaranje nove vrednosti za oglašivače, partnere, publiku, i akcionare, tako što ćemo se na tržištu pojaviti sa ujedinjenim portfoliom – izjavila je Oksana Januškovskaja, potpredsednica odseka za distribuciju pri kompaniji Diskaveri Netvorks CEEMEA.

Diskaveri Netvorks Internešnal (DNI) dostigao je u drugom kvartalu 2014. godine rekoran broj od 621 miliona gledalaca širom sveta.

Podelite ovaj tekst: