Do namirnica iz Aroma marketa za manje od sat vremena

Osluškujući želje i potrebe korisnika, kompanija Donesi, kao vodeća platforma za naručivanje hrane na Balkanu, uvela je novu uslugu – dostavu iz Aroma marketa

Za sada je dostava moguća na teritoriji Novog Beograda, Starog grada, Vračara, Autokomande, Dedinja, Senjaka, Zvezdare (uži gradski deo), a u planu je da se ova usluga proširi i na ostale delove Beograda.

Iako su vanredno stanje i zabrana kretanja tokom trajanja policijskog časa okončani, navike potrošača u mnogome su se promenile. Online načinu kupovine okrenuli su se i oni koji su do tada ipak bili pristalice tradicionalnog odlaska u nabavku. Bilo da im odlazak u prodavnicu predstavlja zadovoljstvo ili ne, za njega je neophodno izdvojiti dovoljno vremena, uskladiti ga sa brojnim drugim obavezama i biti spreman na gužve koje su sve češća pojava. Uz novu uslugu na Donesi aplikaciji i sajtu, čekanje u redu za kasu postaje uspomena jer da bi sadržaj virtuelne korpe stigao na željenu adresu, nije potrebno više od sat vremena.

Na raspolaganju je veliki izbor proizvoda među kojima su hrana i napici, slatkiši, proizvodi za domaćinstvo i sredstva za ličnu higijenu, a kako bi svojim korisnicima dodatno olakšao pretragu, Donesi je uveo filter Supermarketi u okviru koga se nalaze svi marketi iz kojih je u tom trenutku moguća dostava.

Poruči odmah!

Podelite ovaj tekst: