Donacija FCA Srbija Klinici za pedijatriju u Kragujevcu

Kompanija FCA Srbija je i ove godine, prema izboru zaposlenih žena u kompaniji, a povodom Međunarodnog dana žena, uručila donaciju Klinici za pedijatriju, Kliničkog centra Kragujevac, u vrednosti od 5.000 evra.

Sa uručenja donacije

Primopredaji donacije 8. marta prisustvovali su prof. dr Jasmina Knežević, direktor Klinike za pedijatriju i Alesio Leonardi (Alessio Leonardi), direktor fabrike FCA Srbija. Sve zaposlene žene u kompaniji FCA Srbija imale su mogućnost da učestvuju u izboru zdravstvene ustanove kojoj je ovakav vid pomoći bio od značaja za dalji rad, kao i za dobrobit grada Kragujevca i lokalne zajednice.

Različite društveno odgovorne aktivnosti koje kompanija sprovodi svake godine, svedoče o njenoj posvećenosti prema zaposlenima i lokalnoj zajednici, kao i težnji da FCA Srbija, bude dobar član zajednice u kojoj posluje.

FCA Srbija je u protekle dve godine osmomartovske donacije uručila takođe Kliničkom centru Kragujevac – Klinici za ginekologiju i akušerstvo prošle godine, a 2015. godine donacija uručena Centru za onkologiju i radiologiju.

Podelite ovaj tekst: