Doncafe Barista espresso

Kompanija Strauss Adriatic, jedan od najvećih proizvođača kafe u Srbiji, promovisala je novi mirisni napitak – Doncafe Barista espresso.

Sa promocije nove kafe: Svetlana Božović i Dragan Ilić

Na predstavljanju kafe su predstavnici medija i influenseri, uz domaćina promocije Dragana Ilića, TV i radijskog voditelja i Svetlane Božović, AFH managera Strauss Adriatic-a, imali priliku da probaju, ali i saznaju detalje o Doncafe Barista espresso kafi. Kako je istakla Svetlana Božović, novi brend odlikuje sve što se od vrhunskog espresa očekuje: savršen balans, jačina, intenzivna aroma i stabilna krema.

„Jedinstvene, delikatne arome naših kafa postižemo pažljivim izborom sirovina i najsavremenijom tehnologijom prženja kafe. Kompanija Strauss Adriatic već godinama kontinuirano edukuje i obučava bariste, i naša ekspertiza u tom polju je dovela do stvaranja ovog vrhunskog proizvoda. Zbog toga smo našu kafu i nazvali Barista, jer barista simbolizuje znanje, ljubav i strast prema kafi“, istakla je Božović.

Ukusan napitak intenzivne arome

Barista David Nisić učestvovao je u promociji i uz anegdote otkrio posetiocima male tajne dobrog espressa, a imao je priliku da napravi kafu i specijalnom gostu.

Mlada glumica Dragana Mićalović šetnju sa drugaricom, prekinula je privučena dešavanjem u kafiću Blue Wave, u kojem se održavala promocija. Sjajno se snašla u asistiranju Doncafe-ovom baristi, koji ju je počastio omiljenom kafom – espressom.

Strauss Adriatic je druga po veličini kompanija na maloprodajnom tržištu kafe u Srbiji (Doncafé i C kafa), iz koje dolazi svaka treća šoljica kafe i vodeći je lokalni brend kafe na HoReCa tržištu.

Podelite ovaj tekst: