Drevna egzotika novog Wellness ukusa – Dobar osećaj je u kokosu!

Da li ste znali da kokos postoji 37 miliona godina, da mu je životni vek 100 godina, da dobro negovano drvo daje i do 100 kokosa godišnje i da su najveći proizvođači Indija, Indonezija i Filipini?

Molim! Znali ste? Hm, ali kladimo se da ni ne sanjate kako je priroda neraskidivo spojila obalu i talase sa kokosom! Naime, u prirodi nikada nećete naići ni na jedno drvo kokosa (a ima ih više od 100 vrsta) ni pedalj udaljeno od morske obale. E, sad i to znate!

Sada vas molimo da zatvorite oči.

Udahnite i zamislite sada na svojim nepcima kako se egzotični kokos – zaljubljenik u talase, beo kao sneg, hrskav i nežan u isto vreme – pojavljuje iz neodoljivo bogatog čokoladnog preliva. Komadići kokosa se zaustavljaju u pukotinama hrskavog biskvita, dok zajedno polako stvaraju kombinaciju ukusa, kroz koji čujemo avanture kako nas dozivaju. A sve se to topi u vašim ustima.

Buđenjeeeeeee!!!

Upravo ovakav spektakl egzotike, ukusa i uživanja donosi vam novi Wellness, izbalansiran i ukusan keks bogat biljnim vlaknima i vitaminima!

Zato probajte novi Wellness, sa prelivom od najnežnije mlečne čokolade, uz jedinstveni kokos posip i uverite se zašto baš Wellness donosi 100 odsto dobar osećaj koji se vidi.

JER, OVO JE SVET DOBROG OSEĆAJA.

Podelite ovaj tekst: