Drugi Sajam visokokvalitene hrane – Belgrade Food Show na jesen u Beogradu

Drugi sajam i konferencija visokokvalitetne hrane u Jugoistočnoj Evropi – Belgrade Food Show, ove godine će se održati 10. i 11. oktobra u Belexpocentru, u Beogradu

Sa otvaranja prošlogodišnjeg Sajma

Zainteresovani proizvođači mogu da se prijave putem sajta www.belgradefoodshow.rs i obezbede prisustvo na najvećem i jedinom sajmu ovog tipa u Srbiji i regionu.

Izlagači će imati mogućnost da predstave proizvode, podele iskustva sa ostalim proizvođačima, kao i da se upoznaju sa potencijalnim domaćim i međunarodnim kupcima i distributerima.

Kupci će otkriti srpsku industriju visokokvalitetne hrane i upoznati inspirativne preduzetnike i njihove vrhunske proizvode.

I jedni i drugi će moći da prisustvuju prezentacijama i stručnim panelima u toku oba dana konferencijskog dela, gde će moći da se informišu o najboljim svetskim trendovima, putevima do potrošača, prilikama za izvoz, očekivanjima tržišta.

Novosti i informacije mogu da se prate i putem:

https://www.facebook.com/belgradefoodshow/
https://www.instagram.com/belgradefoodshow/
https://www.linkedin.com/company/belgrade-food-show/

Događaj organizuje Asocijacija za promociju srpske hrane sa tendencijom da Srbiju uvrsti među lidere u industriji hrane i pića u Jugoistočnoj Evropi, uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

Na Belgrade Food Show 2018 učestvovalo je 80 izlagača, više od 600 posetilaca, održano je sedam panel diskusija,137 B2B sastanaka, a četiri inostrana predavača i kupca iz celog sveta, učinili su da prvi Belgrade Food Show nadmaši očekivanja i postigne regionalni uspeh. Srbija je imala prvi put priliku da pokaže svoje kapacitete, ali pre svega kreativnost i spremnost za inovacije i eksperimentisanje u oblasti visokokvalitetnih proizvoda od domaćih sirovina.

Podelite ovaj tekst: