Dunav darivao paketiće deci u KBC Zemun

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima kompanija Dunav osiguranje darivala je novogodišnje paketiće mališanima koji se leče u Bolnici za pedijatriju Kliničko bolničkog centra Zemun.

Sa dodele paketića

U okviru tradicionalne akcije kompanija četvrtu godinu zaredom poklanja novogodišnje paketiće deci, koja borave u ustanovama širom Srbije, a vrednost ovogodišnje donacije je oko sedam miliona dinara. 

Zvonko Zindović, član Izvršnog odbora kompanije Dunav osiguranje rekao je da će Dunav u toku decembra  podeliti više od 3.600 slatkih paketića mališanima smeštenim u 113 ustanova u Srbiji, među kojima su prihvatilišta, domovi za mentalno obolelu decu, humanitarna udruženja, bolnice, socijalne ustanove, udruženja za slepe i slabovide, specijalne škole i predškolske ustanove.

“Na taj način nastavljamo tradiciju društveno odgovornog poslovanja kompanije kroz odgovornost koju pokazujemo prema građanima Srbije. Verujem da će slatki paketići barem malo ulepšati detinjstvo ovim divnim mališanima i izmamiti im osmeh”, rekao je Zvonko Zindović.

Ratko Tomašević, pomoćnik direktora KBC Zemun zahvalio je Dunav osiguranju što brine o bolesnoj deci kao najosetljivijem i najranjivijem delu društva i rekao:
“Lepo je što su deci uručili novogodišnje paketiće sa željom za njihovo brzo ozdravljenje. Mališani se obraduju svakoj pažnji, za njih su ovakvi gestovi i podstrek da što brže ozdrave i vrate se svojim porodicama”, smatra Tomašević. Najmlađi pacijenti KBC Zemun primili su poklone sa oduševljenjem, a devojčica Goga recitovala je „Zimsku pesmu” u znak zahvalnosti za paketić koji joj je kompanija Dunav podarila. 

Do kraja decembra Dunav osiguranje uručiće paketiće i deci u Beogradu, Novom Sadu, Kruševcu, Somboru, Kraljevu, Nišu, Vranju, Užicu, Sremskoj Mitrovici, Zaječaru, Obrenovcu, Mladenovcu, Lazarevcu, Zrenjaninu, Leskovcu, Pančevu, Pirotu, Požarevcu, Smederevu, Jagodini, Kragujevcu, Čačku, Šapcu, Valjevu i Novom Pazaru.

Podelite ovaj tekst: