Dunav osiguranje i Dunav auto donirali 11,35 miliona dinara RFZO-u i Institutu ”Batut“

Idući u susret naporima zdravstvenog sistema Srbije da se izbori sa novim korona virusom, kompanija Dunav osiguranje donirala je 10 miliona dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje (RFZO) za nabavku neophodnih lekova i medicinske opreme, dok je preduzeće Dunav auto, koje posluje u sastavu kompanije, doniralo novo putničko vozilo marke fiat 500L Mirror vrednosti 1,35 miliona dinara Institutu za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“

Izdvajanje značajnih sredstva za pojedince i zajednicu

Vozilo će koristiti terenskim službama Instituta da stignu svuda gde se njihova pomoć očekuje u borbi za suzbijanje epidemiije Covid-19.

Podrška i pomoć su dragoceni ukoliko stignu u pravo vreme.

Kompanija Dunav osiguranje je brojnim davanjima u toku 45 godina poslovanja na srpskom tržištu, u svim prilikama, a posebno u kriznim situacijama, izdvajala značajna sredstva za pojedince i zajednicu u kojoj posluje. Misija podrške društvenoj zajednici, osećaj zajedništva i solidarnosti ponovo je na probi.

Kompanija Dunav osiguranje poziva poslovne partnere, društveno odgovorne firme i pojedince da joj se pridruže u humanoj misiji borbe za svaki život, jer je život dragocen.

 

 

 

 

 

Podelite ovaj tekst: