Dunav osiguranje predstavilo pogodnosti na Sajmu turizma

Osiguranje domaćinstva dok ste na putovanju i popusti za putničko osiguranje neke su od povlastica koje se ovih dana mogu naći na štandu Dunav osiguranja na 39. beogradskom Sajmu turizma, koji se održava od 23. do 26. februara.

Ivana Soković

Kompanija Dunav osiguranje, koja se ove godine predstavila na najvećem sajmu turizma u jugoistočnoj Evropi, pripremila je specijalnu ponudu za svoje osiguranike.

Ivana Soković, direktor filijale Beograd Dunav osiguranja je rekla da svi koji posete štand kompanije mogu da ostvare popust za putničko transferno osiguranje od 10 odsto na premiju, kao i 20 odsto popusta na visinu premije za pakete putnog osiguranja.

„Ljudi se više ne moraju brinuti „šta sa kućom“ dok su na putu, jer Dunav ima rešenje i za to. Mogu da zaključe ugovor o osiguranju imovine i članova domaćinstva po specijalnoj ceni putem paketa ‘zimska čuvarkuća’, kreiranom za pružanje osiguravajućeg pokrića u periodu godišnjih odmora“, rekla je Soković.

Česta briga svih koji putuju u inostranstvo jes šta ako se tamo razbole.

Sokovićeva je rekla da je polisa putničkog zdravstvenog osiguranja zapravo zdravstvena knjižica u inostranstvu i da bez nje ne bi trebalo ići na put.Kada su u pitanju polise Dunav osiguranja, njima su pokriveni troškovi počev od ambulantnog lečenja, troškovi nabavke sanitetskog materijala i propisanih lekova, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja – nezgode i osiguranje od građanske odgovornosti. Ako je neophodno, obezbeđen je i prevoz do Srbije.

Štand Dunav osiguranja na Sajmu turizma

Dunav osiguranje je pripremilo i specijalnu porodičnu polisu osiguranja kojom deca do 18 godina imaju besplatno osiguranje tokom putovanja u inostranstvu uz roditelje.

S obzirom na to da se na sajmu uplaćuju i aranžmani za leto, Sokovićeva je posetiocima sajma i korisnicima usluga Dunav osiguranja, preporučila da se osiguraju zaključenjem polise za paket putnog osiguranja koji štiti i od otkaza putovanja.

„To je otkaz aranžmana koji preduzima putnik ukoliko se desi nešto nepredviđeno. U tom slučaju agencije vraćaju samo jedan deo novca, a osiguravajuća kuća pokriva ostatak troškova“, objasnila je ona.

Uz navedene popuste, korisnici usluga Dunav osiguranja, koji s kompanijom zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju ili ugovore paket putnog osiguranja imaju mogućnost da koriste i dodatne pogodnosti.

Ako se na put ide sopstvenim automobilom, Sokovićeva preporučuje kasko osiguranje, jer tada Dunav odobrava 15 odsto popusta za plaćanje premije osiguranja odjednom, kao i 30 odsto popusta za osiguranje pomoći na putu.

„To je veoma važno ako se tokom putovanja dogodi šteta na automobilu. Ovom polisom obezbeđuje se asistencija besplatno i to važi za Srbiju i za celu Evropu“, rekla je Sokovićeva.

Podelite ovaj tekst: