Dvanaesti Kreditno-stambeni centar Komercijalne banke  

Nastavljajući razvoj sveobuhvatnog koncepta podrške klijentima u procesu kupovine nekretnina,od podnošenja zahteva do realizacije, Komercijalna banka svečano je otvorila novi i dvanaesti po redu Kreditno-stambeni centar u Bulevar Zorana Đinđića na Novom Beogradu.   

Nevena Savić i Vlastimir Vuković

Ova specijalizovana ekspozitura tako je postala deo mreže Kreditno-stambenih centara Komercijalne banke, koja se grana u pet najvećih gradova u Srbiji, a njena vrata biće otvorena za sve klijente koji planiraju kupovinu nekretnine uz pozajmicu banke – na siguran, transparentan i efikasan način. Ovaj jedinstven koncept omogućiće svakome od njih da dobiju punu podršku specijaliste za stambeno kreditiranje, odnosno stručno savetovanje i vođenje kroz ceo proces – od prvog do poslednjeg koraka.

Deo naše misije je da aktivno slušamo klijente i odgovaramo na njihove potrebe, pružajući im sveobuhvatnu podršku u ostvarenju njihovih ciljeva, kakav je svakako kupovina stana. Zato širom Srbije razvijamo mrežu kreditno-stambenih centara nastojeći da za njih budemo stabilan oslonac pri donošenju značajnih životnih odluka kao što je investiranje u domove, a samim tim i budućnost“, izjavio je Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke, članice NLB Grupe.

Novi Kreditno-stambeni centar simbolično je otvoren isplatom prvog stambenog kredita za mlade tridesettrogodišnjoj Neveni Savić iz Beograda. Njoj je uz iznos kredita isplaćeno i 30.000 dinara poklona za useljenje Komercijalne banke, a sam zahtev odobren joj je za rekordna tri dana.

Centar će biti otvoren od ponedeljka do petka od 9-19 časova na adresi Bulevar Zorana Đinđića 45a na Novom Beogradu.

Podelite ovaj tekst: