Dve nagrade za Unika osiguranje

U konkurenciji 34.000 kompanija iz 34 zemlje Evrope Unika osiguranje dobilo je dve nagrade u velikom takmičenju prestižne britanske institucije ”European Business Awards”.

Gordana Bukumirić

Unika je dobila nagradu za najbolju kompaniju u Srbiji, na osnovu glasova publike, a žiri je izabrao ovo osiguravajuće društvo za jednu od 10 najboljih kompanija Evrope, kada je reč o odnosu prema klijentima, strategiji rasta, inovacijama i uspešnosti poslovanja.

“Ponosni smo što smo u odabranom društvu najboljih u Evropi. Veoma smo zadovoljni što smo prema glasovima javnosti izabrani za najbolju kompaniju u Srbiji. Čast nam je što su naši klijenti, partneri i građani prepoznali naš kvalitet i podržali nas u osvajanju ove važne nagrade. Svakodnevnim zalaganjem našeg tima, trudimo se da klijent bude u fokusu svake naše odluke, da neprestanim inovacijama kreiramo usluge i proizvode po meri modernog čoveka, kao i da neprekidno rastemo i širimo svoje poslovanje. To nam je omogućilo da nas stručni žiri European Business Awards- a izabere za jednu od 10 najboljih evropskih kompanija. Ove nagrade dodatno nas motivišu, ali svakako predstavljaju i odgovornost da i u narednom periodu nastavimo s ispunjavanjem zahteva izazovnog tržišta kakvo je tržište osiguranja u Srbiji”, izjavila je Gordana Bukumirić, predsednica izvršnog odbora Unika osiguranja.

Unika na tržištu Srbije posluje 11 godina, a deo je grupacije, koja postoji duže od 200 godina. Na domaćem tržištu je na petom mestu na tržištu osiguranja, a lider je u oblasti privatnog zdravstvenog i bankoosiguranja. Zahvaljujući odličnoj pokrivenosti tržišta, sa 35 poslovnica i više od 400 prodajnih mesta širom Srbije, više od pola miliona klijenata sarađuje sa Unika osiguranjem.

Podelite ovaj tekst: