Električna i hibridna vozila: Ponuda OTP Leasing Srbija koja pokreće promene

U vremenu u kom je neophodno da budemo okrenuti zaštiti životne sredine koja je konstantno izložena snažnim uticajima različitih zagađivača, pogotovo nakon industrijske revolucije, auto industrija se posebno posvetila inovacijama koje regulišu ovaj problem.

Proizvodnjom vozila koja ne emituju štetne supstance u atmosferu, napravljen je veliki korak za našu planetu, ali u protekloj deceniji ta vozila nisu imala zadovoljavajući nivo pristupačnosti.

Sa ciljem da podstakne, podrži i doprinese kreiranju bolje i kvalitetnije životne sredine, tržišni lider OTP Leasing Srbija je pripremio posebnu ponudu za finansiranje električnih i hibridnih vozila, koja nije subvencionisana od strane dobavljača. Ova vozila predstavljaju čuvare naše okoline, a uz ponudu koja se znatno izdvaja na tržištu, sa varijabilnom kamatom od 2.20% i troškovima obrade 0.2%, sada su realnost. Krediti OTP banke za ova vozila će takođe uskoro imati prilagođenu ponudu tržištu.

Rezultati OTP Leasinga za proteklu godinu:

Nakon objavljivanja rezultata lizing industrije za 2019. godinu OTP Leasing je zadržao lidersku poziciju na trzistu sa ukupnim finasiranjem 103 miliona evra novih plasmana, sto predstavlja 20 % trzisnog ucesca u novoj produkciji. Tržište finansijskog lizinga je sa krajem trećeg kvartala, takođe zabeležilo rast za 21% u odnosu na proslu godinu. OTP Lizing je lider i u finansiranju kako novih tako i polovnih putničkih automobila sa ukupnim finansiranjem od 41.6 miliona evra. Pored toga, zauzima prvo mesto i u finansiranju komercijalnih vozila sa iznosom od 38.7 miliona evra.

Kao lider na tržištu finansijskog lizinga od 2015. godine, nekadašnji Sogelease a sada OTP Leasing Srbija, beleži konstantan rast broja novozaključenih ugovora kao i iznosa finansiranja. U svom portfoliju ima 10300 aktivnih ugovora koji iznose 150 miliona evra. U odnosu na isti period 2018. godine, ukupan portfolio porastao je za 20 odsto.

Podelite ovaj tekst: