EMEA Finance dodelio Raiffeisen banci priznanje „Najbolja banka u Srbiji“

Raiffeisen banka je treću godinu zaredom dobitnik priznanja u godišnjem izboru Evropske bankarske nagrade, koji organizuje renomirani britanski finansijski magazin EMEA Finance i to nagrade za „Najbolju banku u Srbiji“

Raiffeisen bankarska grupacija osvojila 24 nagrade u različitim kategorijama

Pored ove nagrade, Raiffeisen bankarska grupacija koja posluje na 13 tržišta, osvojila je ukupno 24 nagrade u različitim kategorijama.

“Priznanja za kvalitet koja osvajamo iz godine u godinu dokaz su da radimo dobar posao i da je to priznato i na međunarodnom nivou. Konstantno unapređujemo uslugu, a uveli smo i neka od najsavremenijih tenoloških dostignuća u bankarskom svetu. Ova nagrada za 2018. godinu, u kojoj beležimo jedan od najboljih poslovnih rezultata od početka poslovanja, potvrda su da su naši napori prepoznati“, izjavio je ovim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

Prilikom odlučivanja o najboljim bankama, stručni žiri magazina je kao kriterijume u obzir uzeo: tržišni udeo banke, rast učešća određenih proizvoda na tržištu, profitabilnost  banke, kvalitet i inovativnost ponude, kao i kvalitet poslovne strategije.

EMEA Finance je britanski finansijski magazin koji u svojim analizama pokriva dinamična finansijska tržišta u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi.

Podelite ovaj tekst: