ER Srbija uspostavlja letove iz Kraljeva do Soluna

Er Srbija će uspostaviti sezonske letove na relaciji Kraljevo – Solun u martu ove godine. Nacionalna avio-kompanija će sa Aerodroma Morava do drugog grada po veličini u Grčkoj leteti tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i subotom. Karte su već u prodaji.

“Uvođenjem nove linije sa trećeg aerodroma u zemlji sa kojeg leti, Er Srbija nastavlja sa daljim širenjem svoje ponude. Raduje nas što ćemo putnicima iz regiona Zapadne Srbije i Šumadije omogućiti da do omiljene grčke turističke destinacije lete po najpovoljnijim uslovima“, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji.

Prvi letovi nacionalnog avio-prevoznika sa Aerodroma Morava uspostavljeni su u decembru 2019. godine ka Beču. Linija ka austrijskoj prestonici funkcioniše tokom cele godine, inicijalno dva puta nedeljno tokom zime sa povećanjem na tri puta nedeljno od sledećeg leta. Er Srbija ka obe destinacije iz Kraljeva leti na osnovu rezultata tendera za obavljanje usluga redovnog vazdušnog prevoza na linijama od javnog interesa koji je raspisala Vlada Srbije.

Podelite ovaj tekst: