Eurobank generalni sponzor „Noći knjige“ petnaesti put zaredom

Jubilarna 20. „Noć knjige“ održaće se 14. juna, od 17 časova, do ponoći, pod pokroviteljstvom Eurobanke, koja podrškom regionalne manifestacije doprinosi popularizaciji kulture i obrazovanja. Manifestacija pruža mogućnost da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja

Sponzorstvo manifestacije tradicija Eurobank

Eurobank više od 15 godina stubove društveno odgovornog poslovanja gradi kroz podršku različitim kulturnim i obrazovnim programima. Sponzorstvo regionalne manifestacije „Noć knjige“ postalo je tradicija, a saradnjom sa knjižarama Laguna, Eurobank nastoji da približi kulturne vrednosti i obrazovanje svim generacijama. U toku večeri, za nekoliko sati „Lagunine klubove” čitalaca i knjižare „Delfi“ poseti više desetina hiljada ljubitelja knjige, što pokazuje da u našoj zemlji i dalje postoji ljubav prema pisanoj reči, koju treba negovati i probuditi kod najmlađih sugrađana.
Ove godine, „Noć knjige“ održaće se u „Laguninim“ klubovima čitalaca i knjižarama „Delfi“ u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daće klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.
Veliki broj pisaca družiće se sa čitaocima, a mnogobrojne biblioteke odobravaće popuste na članarinu i organizovati poseban program.
Popust na knjige izdavača koji su se priključili „Noći knjige“ kao i na strana izdanja i gift asortiman biće 20 odsto. Za one koji ne stignu da posete knjižare, popuste će moći da se ostvare i kupovinom putem sajtova www.laguna.rs i www.delfi.rs

Podelite ovaj tekst: