Euromoney: Raiffeisen Bank International najbolja banka u CIE

Raiffeisen Bank International „Najbolja banka u centralnoj i istočnoj Evropi“ po izboru magazina „Euromoney“.

Raiffeisen Bank InternationalRenomirani finansijski magazin „Euromoney“ nagradio  Raiffeisen Bank International (RBI) za „nesmanjenu posvećenost“ regionu centralne i istočne Evrope

Na svečanoj ceremoniji održanoj u sredu uveče, a kojom je ujedno obeležena i 50. godišnjica magazina „Euromoney“, dodeljena su priznanja „Nagrade za izuzetnost 2019”.

Raiffeisen Bank International (RBI) i njene ćerke-banke nagrađene su priznanjem za „Najbolju banku u centralnoj i istočnoj Evropi“. Izuzetna tržišna pozicija, kao i kvalitet proizvoda i usluga mreže banaka-članica RBI grupacije u centralnoj i istočnoj Evropi, dodatno su nagrađeni priznanjima za “Najbolju banku” u četiri zemlje u kojima posluje RBI.

“Konzistentnost širom tržišta na kojima posluje – u inovacijama, profitabilnosti i rastu, i pre svega – nesmanjena posvećenost centralnoj i istočnoj Evropi, ono su što Raiffeisen Bank International izdvaja u odnosu na konkurenciju onda kada se odlučuje o pobednicima”, objasnio je žiri magazina „Euromoney” svoju odluku da nagradi RBI.

Podelite ovaj tekst: