EY je najpoželjniji poslodavac među konsultantskim kompanijama

Drugu godinu zaredom, kompanija EY proglašena je najpoželjnijim poslodavcem u 2017. godini po rezultatima istraživanja kompanije Universum, koji su objavljeni 4. jula.

Studenti širom sveta žele da rade u revizorsko-konsultantskoj kompaniji EY (Ernst&Young), a proglašena je i četvrtom po redu najpoželjnijim poslodavcem među svim industrijskim sektorima.

Univerzumova lista najpoželjnijih poslodavaca u Evropi (Europe’s Most Attractive Employer) bazirana je na godišnjem globalnom istraživanju sprovedenom među više od 290.000 studenata poslovnih studija i inženjerskih studija sa najpoznatijih univerziteta sveta iz 12 zemalja sa najjačim ekonomijama. Pored globalnog rangiranja, EY je proglašen poslodavcem broj1, kada su u pitanju revizorsko-konsultantske kompanije u SAD, Kanadi, Francuskoj, Kini i Australiji.

U 2016. godini EY uložila je veliki deo prihoda u obuku zaposlenih i gotovo 12 miliona radnih sati u edukacije za zaposlene širom sveta. Zamenom tradicionalnih obuka vežbama, koje simuliraju prave poslovne izazove, zaposleni u EY bili su u mogućnosti da iskoriste sposobnosti u praksi i vide kako će se osobine koje su stekli primeniti na posao koji obavljaju.

„Izuzetna nam je čast što smo drugu godinu zaredom proglašeni najpoželjnijim poslodavcem među konsultantskim kompanijama širom sveta. Kompanija EY se, kao jedan od vodećih poslodavaca na svetskom tržištu, trudi da razvija svoje zaposlene od prvog dana njihovog zaposlenja. Samim tim, ovo proglašenje je veliki uspeh, ali ujedno i priznanje za sav uložen trud i posvećenost stvaranju boljeg poslovnog okruženja, što je i moto naše kompanije“, rekla je Sonja Jovanović, HR direktor kompanije EY u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Podelite ovaj tekst: