FEBS MASTER CLASS – Employer Branding strategija i najbolje prakse

Febs master class Employer branding strategija i najbolje prakse  je prvi put u Srbiji stavio u fokus brendiranje poslodavca. Tema je izazvala veliko interesovanje. Brojni učesnici su imali priliku da od dr Sonje Jovanović, HR direktora Ernst & Young kompanije čuju najinteresntnije detalje o tome kako se u svetu kompanije trude da budu konzistentne u pogledu vrednosti koje zastupaju, ne samo u odnosu na klijente, već i u odnosu sa zaposlenima

Milica Slijepčević i Sonja Jovanović

Istovremeno, u celodnevnom Master Class-u, koji je održan 1. novembra učesnici su prošli ceo tok razmišljanja u procesu emloyer branding-a, suočavajući se sa najvećim izazovima koje su rešavali.

Dr Sonja Jovanović je izjavila da je EY kao drugi najpoželjniji poslodavac na svetskom nivou, odmah iza Google, iskreno i duboko posvećen razvoju i brizi o zapsolenima kao i privlačenju talenata i njihovom zadržavanju.

Predsednica Flou centra za komunikacije doc. dr Milica Slijepčević, izjavila je da je posebno inspirisana interesovanjem i posvećenošću svih učesnika, te da je sigurna da će znanje koje su dobili od HR eksperta svetskog renomea dr Sonje Jovanović, moći da primene u svojim radnim sredinama. Posebno se zahvalila generalnom pokrovitelju Univerzitetu Metroplitan, sponzoru Intesa Banci i medijskim sponzorima FoNet-u, Business Info Group, BIZLife, Diplomacy&Commerce i Ekonometru i Magazinu Biznis.

Podelite ovaj tekst: