Filip Moris podržava razvoj preduzetništva

Konkurs za osmi ciklus nacionalnog donatorskog programa Pokreni se za posao, koji sprovodi nevladina organizacija Eneka, uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji traje od 25. oktobra do 31. januara.

filip-moris-logoProgram podržava pokretanje i unapređivanje malih i porodičnih preduzeća u Srbiju. Građani koji imaju kreativne preduzetničke ideje mogu da se prijave na konkurs na sajtu www.pokrenisezaposao.rs

U okviru Programa Pokreni se za posao ove godine će 100 preduzetnika dobiti bespovratna sredstva za kupovinu opreme za pokretanje ili unapređenje biznisa. Oni će moći da pohađaju obuke i dobiće savete stučnjaka za osnivanje i upravljanje firmama. Ovaj program je pokazao da u Srbiji postoji veliki broj ljudi sa održivim preduzetničkim idejama.

– Veoma smo ponosni na rezultate 606 biznisa koje smo do sada podržali, U tim preduzećima zaposleno je više od 2.000 ljudi. U godini preduzetništva pokrećemo još jedan ciklus podrške preduzetnicima koji počinju da razvijaju poslovne ideje, rekla je Ivana Radmilac Đurđić, menadžer komunikacija za jugoistočnu Evropu kompanije Filip Moris.

Podelite ovaj tekst: