Flex štednja Prokredit banke

Povodom Nedelje štednje, u oktobru, Prokredit banka ponudila je zainteresovanim štedišama jedinstvenu „Flex štednju“, uz godišnju kamatu na evre do jedan odsto, koja se pripisuje svakog meseca, kao i mogućnost da “ne zarobe“ svoja sredstva na određeni period, već da slobodno uplaćuju ili podižu novac god požele.

„Flex štednja“ je jedan od najatraktivnijih modela štednje na našem tržištu, koji štedišama omogućava poverenje i sigurnost Prokredit banke kao jedine nemačke banke u Srbiji, a zatim i fleksibilnost, mogućnosti štediša da uz „Flex štednju“ upravljaju samostalno i da im sva sredstva budu dostupna u bilo kom momentu, bez ograničenja ili gubitka kamate u slučaju prevremenog podizanja sredstava, istakla je Mirjana Mitrović, izvršni direktor Prokredit banke.

Prema njenim rečima, „Flex štednja“ je model koja na odličan način kombinuje ključne prednosti klasične oročena štednje i štednje po viđenju. To znači da uz atraktivnu kamatnu stopu štedišama pruža i veliku slobodu u raspolaganju njihovim novcem. Ali, to nije sve.

Ključna pogodnosti „FleX štednje“ je što korisnicima omogućava da na račun dodaju i sa njega prebacuju sredstva uz pomoć elektronskog bankarstva Prokredit banke i to uz nekoliko klikova na mobilnom telefonu ili računaru. Štediše koje se opredele za ovaj model štednje u banci mogu u devizna sredstva da podignu na eurskim bankomatima u okviru neke od Zona 24/7 banke, koje su im non-stop na raspolaganju. Više informacija o pogodnostima „Flex štednje“ na internet strani http://www.procreditbank.rs/flex-stednja/.

Podelite ovaj tekst: