Frigo Gel pobednik Delta biznis inkubatora

Nakon tri meseca u Delta biznis inkubatoru i finalnoj prezentaciji pred komisijom, tim Frigo Gel, iz Čačka, koji proizvodi gel antifrost sistem za zaštitu voćnjaka i vinograda od prolećnih mrazeva, pobednik je ovog programa.

Prezentacija pobedničkog tima pred komisijom

U Delta biznis inkubator ušlo je sredinom jula šest timova od ukupno 163 prijavljenih. Oni su 15. oktobra predstavili startap ideju i biznis plan desetočlanoj komisiji, koja je izabrala najperspektivniji startap, sa kojim će Delta holding nastaviti saradnju. Članovi komisije, njih šest, bili su menadžeri na vodećim pozicijama u oblasti bankarstva, IT-a, poljoprivrede, a četiri člana su bila iz top menadžmenta Delta holdinga.

U toku tri meseca u inkubatoru, šest startap timova imala su sastanke sa mentorima i biznis konsultantima. Svi su edukovani o različitim poslovnim temama: finansije, marketing, ljudski resursi, pravo. Strartap timovi su imali mogućnost da proizvode ili usluge isprobaju na Deltinim imanjima i u Deltinim hotelima, uče od stručnjaka iz kompanije i povežu se sa relevantnim ljudima za njihov poslovni poduhvat.

Delta biznis inkubator je jedinstveni tromesečni program, koji pomaže startapima iz oblasti nekretnina, poljoprivrede, logistike ili distribucije da razviju i unaprede proizvod ili uslugu uz Deltine resurse, znanje, mentorstvo, finansije i poslovne kontakte. Prijava za program Delta biznis inkubator biće otvorena i u 2019.

Više informacija na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs

Podelite ovaj tekst: