Gabrijela Petković Jovanović, Nataša Jovanović, Tamara Bekčić i Biagio Carrano dobitnici priznanja PRO PR Awards

U toku 17. PRO PR konferencije, koja je održana u Selcu, dodeljena su priznanja PRO PR Globe Awards u kategorijama PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager, PRO PR Infigo Awards, PRO PR Transparency Award te  PRO PR Awards, uglednim stručnjacima iz područja odnosa s javnošću i komunikacija

Dobitnici PROPR godisnje nagrade 2019

PRO PR Vision City namijenjen je gradu u zemlji domaćinu PRO PR konferencije, koji je zahvaljujući kontinuiranoj komunikaciji ostvario pozitivan publicitet na regionalnom i međunarodnom nivou. S obzirom na to da je zemlja domaćin 17. PRO PR konferencije Hrvatska, priznanje u ovoj kategoriji dodeljeno je Gradu Malom Lošinju.  Važnost uloge odnosa s javnošću davno je prepoznala i Gordana Kovačević, predsednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, koja je za uspešnu implementaciju komunikacijskih procesa u radu ove hrvatske kompanije, nagrađena priznanjem PRO PR Vision Manager.

U kategoriji PRO PR Awards ove je godine nagrađeno 24 dobitnika iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Njemačke.

Iz Srbije  su za predani rad u odnosima s javnošću i povezanim disciplinama nagrađeni: Tamara Bekčić, direktorka Chapter4 Communicatons-a, Gabrijela Petković Jovanović, menadžer za odnose s javnošću u Agenciji za privredne registre Srbije, Nataša Jovanović, direktorka odjela za identitet i komunikacije UniCredit banke u Srbiji te Biagio Carrano, direktor EastCom consultinga.

Tamara Bekčić, direktorka Chapter 4 PR Srbija

Svi dobitnici su nagrađeni unikatnim statuama, 13. aprila, koje su za ovu namenu izradili studenti Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci.

Program nagrađivanja PRO PR Awards održan je povodom obeležavanja 10. godišnjice PRO PR konferencije, 2012. godine, a namenjen je pojedincima koji su na izuzetan način doprineli razvoju i pozicioniranju struke odnosa s javnošću. Do sada je ovo priznanje dobilo 147 dobitnika iz celog sveta.

Podelite ovaj tekst: