Gabrijela Petković Jovanović, Nataša Jovanović, Tamara Bekčić i Biagio Carrano dobitnici priznanja PRO PR Awards

Organizacioni odbor PRO PR konferencije, u sklopu kojeg deluje i Komisija PRO PR Awards, objavio je imena dobitnika priznanja PRO PR Awards u kategorijama PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i PRO PR Awards.

PRO PR Vision City namenjen je gradu u zemlji domaćinu PRO PR konferencije, koji je zahvaljujući kontinuiranoj komunikaciji ostvario pozitivan publicitet na regionalnom i međunarodnom nivou. S obzirom na to da je zemlja domaćin 17. PRO PR konferencije Hrvatska, priznanje u ovoj kategoriji pripalo je Gradu Malom Lošinju. Važnost uloge odnosa s javnošću davno je prepoznala i Gordana Kovačević, predsednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, koja je za uspešnu implementaciju komunikacionih procesa u radu ove hrvatske kompanije nagrađena priznanjem PRO PR Vision Manager.

U kategoriji PRO PR Awards ove je godine nagrađeno 24 dobitnika iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Njemačke. Iz Srbije su za svoj predani rad u odnosima s javnošću i povezanim disciplinama nagrađeni: Tamara Bekčić, direktorica Chapter4 Communicatons-a, Gabrijela Petković Jovanović, menadžerka za odnose s javnošću u Agenciji za privredne registre Srbije, Nataša Jovanović, direktorica sektora za identitet i komunikacije UniCredit banke u Srbiji i Biagio Carrano, direktor EastCom consultinga.

Krajem novembrag prošle godine, objavljeno je i da je dobitnik priznanja u kategoriji PRO PR Infigo Award, ugledni slovenački medijski radnik Marjan Novak.

Svečana dodela priznanja laureatima biće upriličena, 12.aprila 2019. godine, u sklopu 17. PRO PR konferencije, koja će se od 10. do 13.aprila održati u hotelu Katarina u Selcu. Svi dobitnici za svoj će rad biti nagrađeni unikatnim statuama, koje će za ovu priliku izraditi studenti Akademije primijenjenih umetnosti u Rijeci.

Program nagrađivanja PRO PR Awards utemeljen je povodom obeležavanja 10. godišnjice PRO PR konferencije, 2012. godine, a namenjen je pojedincima koji su na poseban način doprineli razvoju i pozicioniranju struke odnosa s javnošću. Do sada je ovo priznanje dobilo 147 dobitnika iz celog sveta.

Podelite ovaj tekst: