Gianluca Borrelli novi predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole Srbija

Gianluca Borrelli dolazi sa izazovnog tržišta Italije, gde je stekao 25 godina profesionalnog iskustva, radeći na značajnim pozicijama u različitim poslovnim segmentima. Rođen je 1972. godine u Milanu, a nakon sticanja Master diplome iz ekonomskih nauka, karijeru je gradio u Banca Intesa i Cariparma, koja je 2007. godine postala deo Crédit Agricole grupe. Pre angažmana u Srbiji, bio je generalni direktor Crédit Agricole Leasing Italia, Eurofactor Italia i Crédit Agricole Carispezia

Gianluca Borrelli

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio priliku da preuzmem ovu izazovnu poziciju. U ovom trenutku, moj fokus je na onome što možemo da uradimo kako bismo dodatno podržali naše klijente, kolege i društvo u celini, istovremeno pružajući i snažnu podršku inicijativama, koje su već pokrenuli Narodna banka Srbije i Vlada. Kao deo Crédit Agricole grupe, jedne od najsnažnijih finansijskih institucija na svetu, mi ćemo uraditi sve što je potrebno kako bismo podržali realnu ekonomiju i sigurnost štednje naših klijenata”, rekao je Borrelli.

On je istakao da su udvostručeni napori Crédit Agricole banke da sagledaju potrebe klijenata i da im svakodnevno pružaju podršku u vezi sa digitalnim servisima. Banka je pokrenula i nekoliko inicijativa, poput besplatnog dozvoljenog minusa za zdravstvene radnike, koji se bore u prvim redovima. Njima se Borrelli lično zahvalio.

”Crédit Agricole Srbija želi da bude tu za svoje klijente u ovim izazovnim vremenima i da pomogne u obnovi ekonomskog rasta. Čvrsto sam uveren u brz oporavak i zasluženu pozitivnu budućnost Srbije”, dodao je Borrelli.

Gianluca Borrelli će biti odgovoran za poslovanje Crédit Agricole banke u Srbiji, koja sa 74 filijale i više od 900 zaposlenih pruža usluge za oko 300.000 klijenata.

Podelite ovaj tekst: