Gorenje i Hisense – partnerstvo za budućnost

Pod sloganom “Zvanični partner budućnosti”, IFA sajam je i ovog septembra u Berlinu tradicionalno okupio najuglednije svetske proizvođače potrošačke elektronike i kućnih aparata

Hisense i Gorenje IFA 1

Svoja inovativna rešenja, kompanija Gorenje je po prvi put sa svojim strateškim partnerom, kompanijom Hisense izložila na zajedničkom štandu, koji je bio uključen i u zvanični IFA Tour – svakodnevno vođenje kroz najatraktivnija i najzanimljivija dostignuća izabranih od preko 1.800 izlagača iz preko 100 zemalja.

„Predstavljanjem dostignuća na štandu IFA sajma pokazali smo i da je kombinacija kompanija Hisense i Gorenje veliki uspeh – ujedinili smo snage i dobili jednu jaku kompaniju, koja je fokusirana na budućnost ispunjenu inovacijama”, izjavio je dr. Lan Lin, glavni izvršni direktor Gorenje, izvršni potpredsednik Hisense Grupe i predsednik Hisense International.

Gorenje je, kao savršenu kombinaciju napredne tehnologije i minimalističkog dizajna, predstavilo novu Simplicity kolekciju kućnih aparata, čija je filozofija jednostavnost – manje razmišljanja, manje dugmića, manje kliktanja, ali više vremena za uživanje. Pored toga, Gorenje je predstavilo i inovativna digitalna rešenja ConnectLife platforme, koja nude kompatibilnost i povezanost svih brendova iz grupacije Hisense i pamte” načine upotrebe uređaja i aplikacija i savršeno se uklapaju u svačiji stil života.

ConnectLife platforme i Simplicity kolekcija, ali i svaka druga inovacija kompanije Gorenje u prethodnih 70 godina u potpunosti se prilagođava svakodnevnim potrebama i navikama čoveka i inspirisana je trenucima u kojim nam je umesto složenosti i drame potrebna isključivo – jednostavnost.

Podelite ovaj tekst: