Gorenje na Sajmu privrede i preduzetništva Expo Niš 2017

Gorenje podržava Međunarodni sajam privrede i preduzetništva Expo Niš 2017, koji će od 21. do 23. septembara biti mesto okupljanja stručnjaka iz različitih oblasti, preduzetnika i poslovnih ljudi, da bi se poboljšala ulaganja u privredu regiona i realizovale poslovne ideje.

U okviru sajma, Gorenje je predstavilo i augmented reality aplikaciju, razvijenu za promociju Retro Bulli frižidera.

”Gorenje je među vodećim evropskim proizvođačima kućnih aparata, sa više od 67 godina iskustva u inovacijama i dizajnu koji menjaju industriju. Expo Niš 2017 je prostor gde se razmenjuju ideje i stvara nova energija saradnje i poslovanja, zbog čega podržavamo sajam. Pozicija lidera koju pažljivo gradimo na domaćem tržištu sa sobom nosi i odgovornost svakodnevne i konstantne brige o našim potrošačima. Zbog toga neprestano razvijamo naše proizvode, ali i prodajnu i postprodajnu uslugu, stalnim inovacijama, uvek imajući potrošača u fokusu svega što radimo”, izjavio je Gorak Sorak, šef marketinga Gorenja

Goran Sorak

U okviru programa Expo Niš 2017 održava se i Međunarodna izložba oldtajmera, na kojoj će biti izložen Gorenje Retro Bulli frižider, inspirisan 50-im i 60-im godinama prošlog veka. Prvi put, posetioci će imati priliku da isprobaju augmented reality aplikaciju, koja koristi nove tehnologije za promociju Gorenje Retro Bulli frižidera. Za one koji naprave fotografiju putem ove aplikacije, Gorenje poklanja vaučere za kupovinu u Gorenje Studiju i internet prodavnici.

Kompanija Gorenje pokrovitelj je i konkursa za slogan sajma, koji će trajati od početka do kraja događaja, a izvlačenje dobitnika nagrade održaće se u subotu.

Pobednik konkursa dobija na poklon Gorenje aparat za pripremu hrane Multicooker.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Grada Niša, u organizaciji GO Pantelej, a uz podršku Ministarstva privrede Srbije i PKS, privrednih udruženja Niša i regiona, u hali SC Čair.

Podelite ovaj tekst: