Grayling u finalu za SABRE nagradu

Grayling je ušao u finale izbora za SABRE nagradu koja se dodeljuje najboljoj PR agenciji istočne Evrope u 2018. godini. Sabre nagrade su među najprestižnijim priznanjima u oblasti PR usluga na svetu.

Ulazak u finale je posebno priznanje za Grayling koji na području istočne Evrope ima 10 kancelarija, tim od 145 konsultanata i uspešno posluje u različitim oblastima od aktivnosti brendiranja poslodavaca do potrošačkog marketinga. Grayling se nalazi u užem izboru za još četiri EMEA SABRE nagrade.

Kompanija Grayling jedna je od pionira u oblasti PR-a u centralnoj i istočnoj Evropi i ima razvijeniju mrežu nego bilo koja druga agencija za komunikacije u regionu. Prvenstveno poznata po radu u oblastima odnosa s javnošću i kriznoj komunikaciji, Grayling nastavlja da u svoju ponudu dodaje i nove usluge.

“Uspešno poslujemo u veoma konkurentnom okruženju i ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da steknemo poverenje velikih brendova u proteklih 12 meseci kao što su Ahold, Dacia, McDonalds, Skanska i Tetra Pak – kao i da nastavimo saradnju sa našim postojećim klijentima uključujući Diageo, eBay, Google, HP, Hilton, IBM, PokerStars i Visa” – izjavio je Jan Šimunek, CEO kompanije Grayling za kontinentalnu Europu.

EMEA SABRE nagrade odaju priznanje za vrhunska dostignuća u oblasti upravljanja reputacijom brenda i važe za najprestižnija međunarodna priznanja u PR industriji. Imena pobednika će biti objavljena 23. maja u Amsterdamu.

Nagrade dodeljuje kompanija Holmes Group, vodeća globalna organizacija specijalizovana za istraživanje i praćenje trendova u oblasti odnosa s javnošću.

Podelite ovaj tekst: