Hisense Europe Group i sindikati ujedinjeni u borbi protiv Covid – 19 pandemije: Nema većeg prioriteta nego što je zdravlje naših zaposlenih i njihovih porodica

Menadžment Hisense Europe Group (HEG) i predstavnici sindikata fabrika u Sloveniji (Velenje), Srbiji (Valjevo) i Republici Češkoj (Marianske Udoli) ujedinjeni su i odlučni u nameri da očuvaju zdravlje zaposlenih u fabrikama širom Evrope tokom pandemije Covid – 19 virusa. Za nas nema većeg prioriteta nego što je bezbednost i zdravlje naših zaposlenih i njihovih porodica.

Menadžment HEG i predstavnici sindikata fabrika u Sloveniji, Srbiji i Češkoj pozivaju zaposlene na striktno i najstrožije poštovanje propisanih preventivnih mera protiv širenja epidemije Covidom-19, koje su u interesu svakog zaposlenog i cele kompanije.

HEG nastavlja da blisko sarađuje sa medicinskim vlastima u svim zemljama u kojima posluje, strogo se pridržavajući svih mera koje propisuju lokalne vlasti.

“Naš zajednički odgovor na aktuelnu pandemiju je nulta tolerancija za nepoštovanje propisanih mera. Samo odgovorno ponašanje može da nam pomogne da ostanemo zdravi tokom pandemije koja predstavlja ogroman izazov sa kojim se suočava ceo svet. Ulažemo maksimalne napore da dodatno edukujemo naše zaposlene o važnosti striktnog primenjivanja svih mera, kako u fabrikama, tako i van njih. Apelujemo zajedno na sve zaposlene da se i van fabrika ponašaju disciplinovano, drže fizičku distancu, izbegavaju susrete i tako pomogunu da se širenje virusa zaustavi.”, izjava je koju potpisuju menadžment HEG i sindikati u sve tri zemlje.

HEG fabrike kao i ostale organizacione jedinice širom Evrope od prvog dana proglašenja pandemije poštuju striktne preventivne mere koje podrazumevaju: mere fizičke distance, obavezno korišćenje dezinfekcionih barijera, dezinfekciju ruku i radnog prostora, merenje telesne temperature na ulazu, nošenje zaštitnih maski koje obezbeđuju kompanije. U svim našim fabrikama postavljene su zaštitne barijere koje onemogućavaju fizički kontakt gde god je to moguće, sprovodi se redovna dezinfenkcija prostorija, a sastanci se održavaju online ili uz obavezno održavanje propisane distance.

Podelite ovaj tekst: