HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u 2022.

Ovan

Jupiter će vas voditi tokom 2022. godine i tražiti od vas da pronađete balans između duhovnog i materijalnog sveta. Dešavaće se promena i sazrevanje u vama, moraćete da verujete u sebe i svoje sposobnosti. Zato se Ovnovima preporučuje da tokom 2022. godine nadograđuju svoje znanje i samopouzdanje. Ovakav aspekt Jupitera će vam tokom jula i juna pokazati koliko ste jaki i uspešni.

Bik

Pred vama je godina koja donosi brojna dešavanja u svim životnim poljima. Bićete spremni za promene na samom početku godine kada Jupiter bude u znaku Riba. Ostanite fokusirani na dugoročne, životne ciljeve sve do juna jer je ovo dobar period za napredak i razvoj odnosa, ali i vas kao ličnosti. Jupiter vam donosi i dobru komunikaciju sa rodbinom, prijateljima i poznanicima.

Blizanci

Ova godina biće obeležena tranzitom Jupitera kroz vaše polje ciljeva i izlazak Severnog Mesečevog Čvora iz vašeg znaka krajem januara. Ovaj čvor vam je nudio izlaz iz situacije koji ste tražili već dve godine. Ukoliko ste iskoristili ovaj period za lični razvoj sada možete da računate na uspešan novi početak u kojem ćete naći stabilnost, kao i finansijsku satisfakciju.

Rak

Rakove očekuje godina tokom koje će biti usmereni na svoju porodicu, prijatelje, putovanja i uživanje. Pruža vam se prilika da odmorite od problema, obaveza i zaostalih dugovanja koja ste pokušavali da rešite tokom 2021. godine. Zvezde su vam naklonjene i treba ih iskoristiti. Imaćete veliki kreativni potencijal tokom 2022. godine što je idealno ako volite da pišete, slikate i bavite se umetnošću.

Lav

Tokom ove godine možete očekivati niz promena i iskušenja. Morate odrediti svoj put. Ukoliko ne budete imali iskristalisane svoje želje i potrebe tokom 2022. godine vodiće vas burne promene. Zato je bolje biti spreman na loše aspekte. Učićete kako da postanete odlučniji, donosite brze i ispravne odluke koje će ovog puta uticati i na vas i na ljude oko vas. Odgovornost je na vama.

Devica

Godina 2022. donosi vam veliki napredak. Jupiter koji će biti najaktivniji tokom naredne godine je u vašem sazvežđu. Svaka sposobna Devica će to iskoristiti. Moguća su poslovna putovanja u drugoj polovini godine na kojima ćete pokazati svoje diplomatske kvalitete. Finansije će biti nestabilne u prva tri meseca 2022. godine ali je kasnije finansijski plan sigurniji.

Vaga

Tokom 2022. godine Vage zrače optimizmom. Jupiter im donosi snagu i volju da se izbore za sebe. Pred vama je uspešan period na polju karijere i finansija, ali i kontakata sa ljudima. Vage će tokom 2022. godine biti usmerene na novac i postizanje poslovnih uspeha. Imaćete priliku da uštedite veću količinu novca i time garantujete dalja ulaganja. Mnoge Vage će intenzivno razmišljati o pokretanju novog biznisa.

Škorpija

Mnoge Škorpije su usled raznih dešavanja godinama unazad morale da budu racionalne. Sada možete da odahnete i usmerite se ka kreativnom potencijalu koji imate unutar sebe. Vaša karijera je stabilna ali, pored redovnog posla, možete započeti privatan biznis, pogotovo ako uživate i sebe pronalazite u muzici, slikanju, plesu. Od hobija možete i zarađivati, što će ojačati vaše samopouzdanje.

Strelac

Dugo ste bili usmereni na posao i sticanje materijalnih sigurnosti. Upravo vam godina koja dolazi donosi mir i slobodno vreme koje možete provesti usavršavajući svoje hobije i provodeći vreme sa dragim ljudima. Vaše finansije su uglavnom stabilne, ali možete očekivati manju finansijsku krizu tokom maja. Budite oprezni prilikom potpisivanja novih ugovora i nemojte menjati posao.

Jarac

Ovaj period će vam dati inspiraciju da od maja počnete da primenjujete plan kako da ostvarite svoje ciljeve i želje. Tokom cele godine za vas će glavni izazov biti komunikacija sa drugim ljudima, naučićete da budete strpljivi i da razmislite pre nego što donesete odluku. Do sada ste imali naviku da zamišljeno odmah sprovodite u delo, što je u većini situacija bilo pogubno.

Vodolija

Napravite jasan plan koji će vas voditi ka ostvarenju želja i nemojte odstupati od njega, ma koliko vam se drugačije ponude učinile jednostavnijim i primamljivijim. To se, pre svega, odnosi na posao. Vaše finansije biće stabilne ako racionalno štedite novac. Imaćete priliku da putujete i oprobate se u novim veštinama i hobijima. Ali vodite računa da novac ne trošite olako.

Ribe

U 2021. godini ste bili nesigurni. Upravo vas godina 2022. tera da se pokrenete i da preispitate put kojim ste krenuli. Počećete da odlučujete i istražujete svet oko sebe usmeravajući se na učenje. Iskoristite prvu polovinu godine za istraživanje svojih želja i interesovanja. Tokom drugog dela godine napravite konkretne korake ka ostvarenju ciljeva koje ste zacrtali.


U ovom broju još i …

 • Od Rimskog prava do danas najisplativije je ulaganje u nekretnine
 • POČINJE PRIMENA IZMENA ZAKONA USVOJENIH U PROŠLE DVE GODINE: Koje su računovodstvene i poreske izmene u 2022.
 • NOVI TRENDOVI RAZVOJA LIZINGA: Lizing u doba korone
 • IVAN STOJANOVIĆ, DIREKTOR MARKETINGA I PRODAJE ZA POSLOVNE KORISNIKE U TELENORU: Nudimo „ključ u ruke“ za prelazak na novi model fiskalizacije
 • MILENKO JANKOVIĆ, DIREKTOR MOL SRBIJA: Pripremili smo se za primenu regulative o biogorivima
 • LJUBIŠA VELJKOVIĆ, PREDSEDNIK IZVRŠNOG ODBORA MILENIJUM OSIGURANJA: Regionalni razvoj je strateška orijentacija naše grupe
 • ŽIVKO MUKAETOV, GENERALNI DIREKTOR I PREDSEDNIK UPRAVNOG ODBORA KOMPANIJE ALKALOID: Nastavićemo sa ulaganjem u ljude, nove tehnologije, istraživanje i razvoj
 • SVETOSLAV ATANASOV, GENERALNI DIREKTOR COCA-COLA HBC SRBIJA: Svoju odgovornost dokazujemo konkretnim aktivnostima
 • JAN–VILEM DOKHEJR, GENERALNI DIREKTOR KOMPANIJE DELEZ SRBIJA: Povećavamo ulaganja u prodavnice, ljude i usluge
 • HENKELOVA FABRIKA U KRUŠEVCU JEDNA OD NAJSAVREMENIJIH: Primenili smo principe Četvrte industrijske revolucije
 • TRŽIŠTE NAFTE I DALJE IZLOŽENO POTRESIMA: Novi soj – nova nestabilnost
 • TV SLIKE I PRILIKE: Srpski praznični jelovnik
 • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. februara 2022.
Podelite ovaj tekst: