HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u junu

poslovni-horoskopOvan

Početkom ovog perioda pruža vam se prilika da donesete odluku koja je u skorije vreme bila izvor konstantne sumnje. Bićete prinuđeni da razmotrite sopstvene ciljeve ili čak da promenite poziciju kada je reč o bitnom stavu vezanom za profesionalni pravac. Ako vam je neki posao iznenada nametnut, potrudite se da ga uradite temeljno i bez prigovora.

Bik

Ovog meseca treba da obavite veoma važan posao ali vi kao da niste spremni da se odreknete svoje letargije. Ako do kraja perioda ne preusmerite snagu i rearanžirate prioritete bićete suočeni sa ozbiljnom krizom. Ako se pak trgnete i temeljno radite, možete očekivati bolje finansijske prilike.

Blizanci

Bićete izuzetno motivisani da razmotrite teme koje su veoma izazovne za rad. Što bolje realizujete svoje ciljeve to su veće šanse da uspete u velikom poduhvatu. Budite oprezni da vas ne zavara veliki uspeh. Krajem perioda postoje svi uslovi da vaša kreativnost dođe do izražaja i da vam rutinski svakodnevni poslovi ne padnu teško.

Rak

Potrebno vam je strpljenje da prevladate poslovne izazove koji su se nagomilali od početka ove godine. To vam neće biti teško jer gospodarite svojom prirodom. Za vas nije karakteristično izražavanje nezadovoljstva. Kraj perioda će od vas tražiti određen stepen fleksibilnosti.

Lav

Period oscilacija je počeo. Na poslovnom planu, to znači da varirate od nekoga ko rado prihvata podršku kolega do nekog ko odgurkuje ljude od sebe. Probajte da omekšate svoje stavove i da nađete zlatnu sredinu. U ovom periodu treba razmišljati par koraka unapred ali to ne znači dati maha svojoj megalomaniji koja čeka u senci.

Devica

Ako je neko sumnjao da ste zaista izvanredni u poslu koji obavljate, nastupajući dani će ga demantovati. Elan i inspiracija su u usponu, a za divno čudo postajete borbeniji sa izrazitom potrebom da se istaknete i dokažete kao autoritet. Otvara se novi ciklus u vašoj karijeri. Najviše dobijate ako uspete da se nosite sa problemima i u isto vreme pokrećete nove projekte.

Vaga

Ovaj period zahteva veće angažovanje na poslu. Veliki broj Vaga mora da prihvati dodatne obaveze i poslove kako bi povećale zaradu. Radićete poslove koji će vas iscrpeti. Zbog toga ćete imati oscilacije u raspoloženju, pa vas ovaj period čini nepredvidivim. Izbegavajte konfrontacije u profesionalnoj sferi jer postoje dobre šanse da se nećete diplomatično postaviti prema kolegama.

Škorpija

Početkom perioda ćete biti rezignirani ponašanjem ljudi iz bližeg okruženja. Poželećete da izmenite uslove poslovnog dogovora postignutog u poslednjih mesec dana. Ni najmanje sitnice vezane za poslovnu situaciju ne prepuštajte slučaju. Izbegavajte konflikte koji mogu dugoročno da ugroze vaše pozicije na radnom mestu.

Strelac

Ovog meseca ste na pragu da donesete odluku koja bi mogla izmeniti tok vašeg života u bližoj budućnosti. Pažljivo razmislite i ne ulećite u nepromišljene situacije koliko god delovale atraktivno. Najatraktivnije opcije stvaraju najveće probleme. Morate da budete strpljivi da biste izvukli maksimum iz svake situacije.

Jarac

Radna situacija se polako menja nabolje početkom perioda. Poštedite sebe besciljnih aktivnosti i nametnite drugima da brinu o sitnicama. Započnite proces promene da biste pripremljeniji stigli na cilj. Veoma pozitivan period poslovno, ali vodite računa o vašim finansijama. Sa kolegama ćete ljubaznim pristupom najviše postići.

Vodolija

Završite nagomilane i zaostale stvari. Dobijate polet, ali vam energija brzo splasne. Čuvajte se nesuglasica sa kolegama. Istovremeno, iščekujete dobre vesti kada je nov posao u pitanju. Sve to doprinosi da se kajete za neke prethodne pogrešne korake. Ovo je faza korenitih promena. Bitno je samo da ne posustanete.

Ribe

U junu će vam biti potrebni veliki napor i dokazivanje, ali će se isplatiti. Ovo je za vas šansa da dospete na poziciju koja će vas u potpunosti zadovoljiti. Ipak, budite obazrivi da vam na poslu ne pripreme neku zamku. Moguć otvoren sukob sa kolegama. Što pre treba da preduzmete prave korake da rešite situaciju. Ne dozvolite da nečija loša reč utiče na dalji tok vašeg posla. Pokušajte da zastupate sopstvene interese bez obzira na to da li ćete se nekome zameriti.


U ovom broju još i …

 • BUDUĆNOST ODNOSA SA JAVNOŠĆU JE U DIGITALNOM PR-U: Partnerstvo Headline i D-kita
 • REALIZACIJA PROJEKTA “POVOLJNO POSLOVNO OKRUŽENJE KAO POKRETAČ RAZVOJA VOJVODINE”: Čekirajte se za bolje poslovanje, investirajte u Srbiju
 • DELTA U STRATEŠKOM PARTNERSTVU SA AMERIČKOM KOMPANIJOM: Potencijal za regionalno povezivanje
 • NACIONALNA AGENCIJA ZA REGIONALNI RAZVOJ FINANSIJSKI POMAŽE PREDUZETNIŠTVO
 • OKRUGLI STO “NACRT REZOLUCIJE O PODRŠCI NARODNE SKUPŠTINE SRBIJE RAZVOJU ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA”: Rezolucija u novembru u parlamentu
 • KARAKTERISTIKE TRŽIŠTA ORGANSKIH POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA: Trend rasta i proizvodnje i potrošnje
 • Regionalni samit ministara finansija i guvernera: Šverc duvana zaustaviti što pre
 • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
 • NAJSAVREMENIJE POSTROJENJE U INĐIJI POSLUJE PO PROPISIMA EVROPSKE UNIJE: Energo Zelena preradila životinjski otpad
 • KATASTROFA IZ DRUGOG UGLA: Krizu je moguće prevazići
 • POSLOVNA SAZNANJA: Kako radi mozak
 • NIK VREDEN: PROFIT BREND (2): Stvorite i sačuvajte kupca
 • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. jula 2014.
Podelite ovaj tekst: