HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u novembru 2019.

Ovan

Odličan period da dodatno zaradite. Finansijska situacija se drastično poboljšava. Iako će vam se činiti da to možete, nemojte na sebe preuzimati suviše poslova i odgovornosti. Razmislite o preorijentaciji u poslu, možda i o pokretanju novih biznisa uz pomoć kolega koje imaju veze sa novim tehnologijama. Ukoliko već niste, počnite fizičku aktivnost.

Bik

Ulagaćete mnogo više snage nego inače, jer će posao ali i saradnici, zahtevati vaše dodatne napore. Budite odlučniji nego inače u sprovođenju zacrtanih odluka. Sledi vam dobar period, za neke i unapređenje. Neće vam manjkati kreativnih ideja. Odredite prioritete u dugoročnim planovima. Zdravlje solidno.

Blizanci

Pojedini pripadnici ovog znaka razmišljaju o odlasku u inostranstvo, ali ovo nije period za donošenje krupnih odluka. Oni koji se bave sportom i umetnošću imaju šanse za uspeh. Moguće je da ćete imati velika očekivanja i od sebe i od drugih, smirite loptu, sagledajte situaciju i pokušajte da budete realni.

Rak

Stižu konkretni rezultati vašeg marljivog rada. Jesen je za vas dobar deo godine kada ćete moći da se bavite i proširenjem posla. Dobri aspekti za pripadnike ovog znaka koji se bave nekretninama i osiguranjem. Polje finansija naglašeno. Zdravlje dobro, ali samo pod uslovom da uspete stres da svedete na minimum. Savet – odmarajte.

Lav

Možda ćete se osećati nesigurnije nego inače, ali to će biti prolazno. Postajete energičniji u rešavanju praktičnih problema. Pojedini Lavovi koji rade u bankama mogu da očekuju napredak u službi. Tokom novembra, nije povoljan period za ulaganja, jer su mogući problemi sa administracijom, pa ukoliko možete odložite investiranje za koji mesec. Za zdravlje je najvažnija umerenost.

Devica

Moguće je da ćete se osećati superiornije nego inače, a za to će biti zaslužne planete. Uspeh naročito sledi onim pripadnicima ovog znaka koji se bave privatnim poslom, kao i onima koji bi da tek pokrenu svoj privatni posao. Poradite na sticanju zdravih navika. Zdravlje dobro.

Vaga

Nove šanse za nove poslove, ali koliko god da budu primamljivi, ne zalećite se. Predstoji vam put u inostranstvo, a inače će vam planete biti naglašene za rad sa strancima. Finansije i dalje solidne. Mogući su vanredni prihodi. Pokušajte da izignorišete želju da radite preko svojih granica mogućnosti. Koristite sposobnost da sporo i stabilno rešavate probleme.

Škorpija

Vodite računa kako ćete komunicirati sa saradnicima, jer vas grubost može odvesti u neprijatne situacije. Ako nemate jake argumente ne počinjite rasprave, jer planete vam neće biti naklonjene. Savetuje se oprez kod finansija i ulaganja. Moguć obrt na poslu za koji nećete biti spremni. Slušajte svoju intuiciju, koja vam je više puta pomogla u pravom trenutku.

Strelac

Vodite računa šta potpisujete, razmislite i delujte po onoj staroj narodnoj „dva puta meri, jednom seci“. Oni koji traže posao imaće sreće, jer neće dugo čekati. Tokom godine ste imali uspone i padove, sada vam predstoji malo mirniji period, pa ćete moći da planirate i da ostvarujete zacrtano. Vežbajte, a vežbe će vam pomoći da vratite fizičku formu.

Jarac

Više predloga za poslovnu saradnju, te ćete biti u nedoumici šta vam je činiti. Mnogi će želeti da rade sa vama. Vi jeste timski igrač, ali imajte meru u kolektivnom radu. Fokusirajte se na ono što je bitno kako ne biste došli u situaciju da rasipate snagu uzalud. Obratite pažnju na zdravlje. Vaša jaka želja za radom pobediće sve negativnosti i prepreke koje imate u poslenje vreme.

Vodolija

Polje karijere će vam naročito biti naglašeno, a vaš rad će se ceniti. Ovo je vaša godina kada je o poslu reč, neće vam manjkati novih i boljih ideja, ali budite istrajni da ih sprovedete. Budite istrajni i razvijajte ono što ste započeli. Finansije solidne. Nema mesta za zabrinutost kada je zdravlje u pitanju. Pojedini pripadnici ovog znaka čiji posao ima veze sa inostranstvom, imaju odlične šanse za proširenje posla.

Ribe

Sledi vam put koji odavno priželjkujete i odlična saradnja sa strancima. Sad je pravo vreme da započnete stručno usavršavanje koje ste odavno planirali. Budite spremni za promenu statusa na poslu, ali dobro i promislite o vašim očekivanjima i koliko su ona realna. Kada je reč o finansijama, sreća vas prati.


U ovom broju još i …

  • U BEOGRADU ODRŽAN 19. EKONOMSKI SAMIT U ORGANIZACIJI TGI GRUPE: Inovacije su prioritet za bankarski sektor
  • PRIVREDNA KOMORA SRBIJE ORGANIZUJE SPECIJALNE OBUKE ZA PRIVREDNIKE: Novo izdanje pravila za međunarodnu trgovinu Incoterms 2020
  • REGIONALNA KONFERENCIJA “POVEĆANJE PRODAJE OSIGURANJA U POSTOJEĆIM USLOVIMA“: Čvrsta veza između osiguranja i ekonomskog rasta
  • SIEMENS-OVI PROIZVODI ZASNOVANI NA DIGITALNIM PLATFORMAMA ODGOVARAJU NA SVE ZAHTEVE KORISNIKA: Inteligentni elektroenergetski sistemi
  • NEVENA PEROVIĆ, RUKOVODILAC SEKTORA PRAVO I COMPLIANCE: Poverenje potrošača stiče se uz fer i transparentno poslovanje
  • JESENJI VIVALDI FORUM MOKROGORSKE ŠKOLE MENADŽMENTA „LJUDI SA SVRHOM – HR PRAKSE KOJE PRAVE RAZLIKU“: Zašto je važno imati dobar HR sektor
  • SAŠA ŠKUNDRIĆ, DIREKTOR DIREKCIJE ZA LJUDSKE RESURSE VOJVOĐANSKE BANKE AD NOVI SAD, OTP GRUPE: Digitalno bankarstvo stavlja HR pred više izazova
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. novembra 2019.
Podelite ovaj tekst: