HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u oktobru

poslovni-horoskopOvan

Strategija koju sprovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja. Preostaje vam da unapredite svoju popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate rivalski odnos sa osobom koja ima veliki uticaj na vašu okolinu.

Bik

Delujete odlučno i umete da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Okolnosti su na vašoj strani i do izražaja dolaze vaše pregovaračke sposobnosti. Pazite, moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas dodatno motivisati da prihvatite neke dopunske poslove. Krajem meseca očekuju vas bolji uslovi i dobra prilika da udvostručite zaradu.

Blizanci

Budući da vodite računa o svom profesionalnom usavršavanju i materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom da neko ograničava vaše zahteve. Imponuje vam posao u kome do izražaja dolaze vaše praktične sposobnosti i efikasnost. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž i javni nastup.

Rak

Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unapredili svoju poziciju, ali postoje situacije koje zahtevaju širi dogovor ili kompromis. Saradnici vam zameraju da olako prelazite preko određenih ponuda ili da se suviše rukovodite ličnim procenama, ne uvažavajući nečije mišljenje. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama.

Lav

Zahvaljujući dobroj strategiji, umete da privučete pažnju poslovnih partnera i da istaknete svoje sposobnosti. Saradnici uvažavaju vaš uspeh, što vam dodatno omogućava šire kontakte ili veću slobodu poslovnog izražavanja. Važno je da napravite dobar izbor. Obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja, na profesionalno napredovanje ili na udruživanje poslovnih interesa.

Devica

Ozbiljno razmišljate o primeni nekih savremenijih modela u poslovanju i delujete vrlo ambiciozno pred svojim saradnicima. Prednost dajete poslovima koji donose praktične rezultate. Taktika koju primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja. Očekuje vas napredovanje na poslovnoj lestvici, neko će nagraditi vaše znanje i profesionalne sposobnosti.

Vaga

Aktivno učestvujete u novim događajima i težite ka profesionalnom usavršavanju, ali vaše poslovno-finansijske mogućnosti u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici. Efikasnost u poslovnim kontaktima ili snalažljivost u delovanju, potencijalno predstavlja vaš glavni adut. Očekuju vas uspešni rezultati, napredovanje na profesionalnoj lestvici i nove mogućnosti.

Škorpija

Imate utisak da se nalazite u delikatnoj situaciji i da trpite zbog nečijeg osporavanja. Na sreću to je prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim događajima. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili odmeravanje sposobnosti u odnosu sa kolegama. Krajem meseca, prihvatite aktivnu ulogu u poslovnim udruženjima.

Strelac

Pažljivo proveravajte nove informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili svoje dugoročnije interese. Novu priliku i poslovne kontakte treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. Nakon velikog zalaganja uslediće i dobra nagrada ili pozitivni rezultati. Krajem meseca, očekuje vas poslovno-finansijska satisfakcija i neki vid javnog priznanja.

Jarac

Potrebno je da osmislite bolji profesionalni nastup, koji će vam omogućiti da opravdano nametnete svoju ulogu u društvu saradnika. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za osnovnu strategiju. Očekuju vas pozitivne promene i mogućnost za profesionalnim usavršavanjem.

Vodolija

Potrebno je da proširite svoje saznajne vidike i da se prilagođavate na različite uslove poslovanja. Očekuje vas dobra prilika za profesionalnim usavršavanjem. Obratite pažnju na različite susrete, ponude ili na kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži ili da nagradi vaše originalne ideje. Sačuvajte optimističku orijentaciju.

Ribe

U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste na sve. Imate dovoljno energije i nalazite se u kreativnoj fazi. Uz dobru volju neophodno vam je dosta strpljenja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Za dugoročniji poslovni uspeh potreban je dobar organizacioni plan, priprema i podrška saradnika.


U ovom broju još i …

 • MESEC NOVEMBAR U ZNAKU MEĐUNARODNOG SAJMA NAMEŠTAJA: Obradujte Vaš dom
 • NOVA USLUGA U OPŠTOJ BOLNICI MEDIGROUP: Potpuni zdravstveni skrining
 • KAKO ONEMOGUĆITI MALVERZACIJE I ZAŠTITITI INVESTITORE I POVERIOCE: Fantom firme “pojele” 255 miliona evra
 • UPOZORENJA STRUČNJAKA KOJI PRIPREMAJU PUBLIKACIJU MAKROEKONOMSKE ANALIZE I TRENDOVI: Srpska privreda dublje tone
 • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
 • MEĐUNARODNI SAJAM PREDUZETNIŠTVA BIZNIS BAZA 2014.: Promocija razvoja preduzetništva
 • REGIONALNI SAMIT „KAKO POKRENUTI EKONOMSKI RAZVOJ REGIONA I OPŠTINA“: Certifikacija – put razvoja lokalne ekonomije
 • NALED I USAID: PRIVREDA PLAĆA 384 NEPORESKA NAMETA OD KOJIH SU 247 PARAFISKALNI: Pet koraka do reforme parafiskalnih nameta
 • RADNI SUSRET ČLANOVA I PARTNERA NALED-A SA MINISTROM ODBRANE BRATISLAVOM GAŠIĆEM: Gradovi i opštine moći će da zakupe vojnu imovinu
 • UVOĐENJEM SOS SISTEMA FRIKOM DUPLIRAO SKLADIŠNE KAPACITETE: Savremen način skladištenja – SOS
 • VEŠTINA KOMUNIKACIJE: Uživajte u aktivnom slušanju
 • NIK VREDEN: PROFIT BREND (5): Osvajanje velikih kupaca
 • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. novembra 2014.
Podelite ovaj tekst: