Huawei P8 stigao na srpsko tržište

Kompanija Huavej (Huawei) ozvaničila je 17. juna nesvakidašnjom žurkom u Beogradu dolazak svog premium modela – Huawei P8 na srpsko tržište

Ekskluzivnoj promociji prisustvovao je ambasador republike Kine, gospodin Li Mančang sa suprugom, ljudi iz sveta biznisa, poznate ličnosti i predstavnici medija.

Spektakl pod nazivom „#P8obasjaograd“ otvorili su bacači vatre koji su ispisivali plamene osmice koje predstavljaju i znak za beskonačnost. Prostor je bio podeljen u tri zone: welcome, experience i party, a prema očekivanju najveće interesovanje vladalo je u delu gde su gosti premijerno testirali telefone i zabavljali se uz napredne funkcije i do sada neviđene režime za pravljenje fotografija u različitim uslovima osvetljenosti.

– Za manje od dva meseca po predstavljanju našeg premium modela Huawei P8 poručeno je 800.000 telefona u 120 zemalja. Oslanjajući se na izuzetan tržišni uspeh „P“ serije, verujemo da će i novi model postati jedan od najpopularnijih pametnih telefona u 2015. godini. Huawei P8 je savršen spoj vrhunske tehnologije i besprekornog stila, jednostavan je za korišćenje, a poseban akcenat je na nesvakidašnjim režimima i opcijama za fotografisanje – rekao je Vang Janmin (Wang Yanmin), predsednik grupacije Huawei Device za Centralno-istočnu Evropu i Nordijsku regiju.

Podelite ovaj tekst: