Humanitarna akcija „ALPHA Srećno drvce“

U tržnom centru Delta City održana je druga po redu humanitarna akcija „ALPHA Srećno drvce“, 22.decembra, koja je duh novogodišnjih praznika podelila sa decom iz Svratišta.

Ukrasi za jelku od recikliranog materijala

U okviru akcije mališani su imali priliku da se zabave i nauče kako se prave ukrasi za jelku od recikliranog materijala. Veliki broj učesnika u akciji zabavljali su Deda Mraz i balerina. Materijal i igračke koje su najmlađi posetioci doneli i napravili biće donirani Svratištu za decu.

Ovogodišnju akciju, kao i prošle godine, organizovalala je produkcijska kuća Sound Ray Production uz podršku Alpha bank-e.

„Novogodišnji praznici su doba godine kada se porodica okuplja i kada se radost deli sa najbližima. Namera nam je da mališane naučimo kako da od recikliranog materijala naprave ukrase za svoja ‘srećna drvca’ kao i da im ukažemo kako je sreća veća kada se podeli. Pogotovo kada se deli sa onima kojima je njihovo malo izuzetno veliko. Koristili smo materijale preostale od pozorišnih scenografija, filmskih setova i događaja, u želji da najmlađima probudimo i ekološku svest. Sve ukrase i igračke doniraćemo Svratištu za decu, jer radost pripada svima. Želimo da ova akcija postane deo novogodišnje tradicije“, rekla je Isidora P. Mar, idejni tvorac projekta.

Podelite ovaj tekst: