Humanitarni bazar Britanske internacionalne škole

Britanska internacionalna škola (British international school) je 19. maja u dvorištu i zgradi osnovne škole u Užičkoj 7a, u Beogradu, organizovala zanimljiv i posećen humanitarni bazar, pod nazivom ”SEVENTIES DISCO”. Bazar je tematski bio posvećen muzici i disko stilu sedamdesetih godina.

Prikupljena sredstva biće donirana Dečijoj bolnici u Tiršovoj

Na otvaranju manifestacije, principal škole mr Aleksandra Keserović je rekla: ”Kao i prethodnih 15 godina, koliko organizujemo bazar, prikupljena sredstva biće usmerena za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Ove godine sredstva će biti donirana Dečijoj bolnici u Tiršovoj, Odeljenju za hematologiju i onkologiju. Zahvaljujemo se donatorima, roditeljima, učenicima i kolektivu, koji su posvećeno i marljivo pripremali događaj, motivisani činjenicom da će ta pomoć otići deci i dečijoj bolnici u Tiršovoj”.

Veliki broj ambasada i kompanija već dugi niz godina učestvuje i podržava dobrotvorni rad škole, doprinoseći rešavanju konkretnih problema u lokalnoj zajednici i pomažući školi u procesu učenja i podizanja svesti učenika o značaju humanitarnog rada.

Dr Vladimir Tmušić, iz Univerziteteske bolnice u Tiršovoj istakao je da ova ustanova čini sve što je u njenoj moći da pruži nabolju moguću stručnu medicinsku pomoć u lečenju dece.

”Zahvalni smo svima koji nam pomažu da obezbedimo sredstva koja nam nedostaju, a posebno se zahvaljujemo Britanskoj internacionalnoj školi što je ovaj bazar posvetila našim malim pacijentima”, rekao je Tmušić.

Na humanitarnom bazaru posetioci su imali priliku da kupovinom kupona učestvuju u nagradnom izvlačenju i osvoje vredne nagrade. Među nagradama su bili i vaučeri donirani od različitih prestižnih hotela, restorana, kompanija. Bazar je imamo izuzetno zanimljiv scenski program, štandove za hranu, aktivnosti i igre za decu. Sve je to doprinelo da manifestacija bude izuzetno atraktivna i zanimljivima za učesnike i posetioce.

Podelite ovaj tekst: