Humanost na delu NIS-ovih volontera

Članovi Kluba volontera NIS-a su i u uslovima vanrednog stanja, zbog proglašenja epidemije koronavirusa u Srbiji, pokazali spremnost da pomognu i budu na raspolaganju onima kojima je pomoć najpotrebnija

Volonetri NIS-a pomažu starijima, pružaju podršku na terenu, čiste površine

Veliki broj zaposlenih NIS-a odlučio je da pruži pomoć i podršku, pre svega starijim licima, koja u uslovima epidemije predstavljaju najugroženiju kategoriju stanovništva. Veliki broj volontera svakodnevno pomaže svojim starijim sugrađanima, kupujući i noseći im namirnice.

NIS volonteri su takođe uključeni i u čišćenje površina od koronavirusa, pružaju podršku na terenu i razmenjuju informacije kojima se krug solidarnosti dalje širi.

Kao društveno-odgovorna kompanija, koja brine o zajednici u kojoj živimo i stvaramo, koristimo ovu priliku da pozovemo sve članove našeg društva na solidarnost i poštovanje svih mera i preporuka koje su doneli nadležni državni organi.

Svesni činjenice da je dovoljan mali gest ili samo jedna poruka da nas ohrabri i pokrene, nastavljamo da širimo duh zajedništva i empatije i pokazujemo humanost na delu.

Podelite ovaj tekst: