ICT konferencija Sinergija od 24. do 26. oktobra u Beogradu

Jedan od najvećih ICT događaja u regionu, Sinergija, 18. put će se održati od 24. do 26. oktobra u hotelu Kraun Plaza u Beogradu, uz podršku Majkrosofta i drugih kompanija. Pod sloganom Digitalni proboj organizatori događaja pozivaju zainteresovane na put digitalnog proboja i inovacija, koje menjaju percepciju sveta i poslovanja.

Željko Vujinović, direktor Majkrosofta za Srbiju i Crnu Goru na Sinergiji prošle godine

U toku tri dana, posetioci će se upoznati sa prednostima koje donosi nova faza digitalnog razvoja, među kojima su tehnologije i procesi koji kompanijama i pojedicima u svetu, omogućavaju da zadatke izvršavaju brže, sigurnije i efikasnije.

Savremenu fazu razvoja digitalizacije nemoguće je zamisliti bez rešenja kao što su veštačka inteligencija (AI), mešovita stvarnost, IoT, a Sinergija 18 donosi korisna predavanja o potencijalima ovih alata da povećaju produktivnost u svim oblastima, na način na koji mnoge industrije već funkcionišu.

Prva dva dana, biće posvećena zanimljivim i aktuelnim temama kao što su: Artificial Intelligence, Data Science, Business Solutions, Data Platform & Business Intelligence, Developer Platform, IoT, IT Infrastructure, Modern Business, Open Source, Productivity & Mobility, Security & Identity, User eXperience, Mixed Reality & Games. Treći, konferencijski dan, biće obeležen predavanjima i primerima iz prakse o tome kako tehnologijamenja biznis.

Promotivni period za prijave traje do 23. septembra.

Više informacija na Sinergija 18 – „Digital Breakthrough“

Podelite ovaj tekst: