Idea karavan posetio mališane bez roditeljskog staranja i bolnice širom Srbije

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković i predstavnici trgovinskog lanca Idea posetili su danas mališane u Bolnici za pedijatariju “Dr Olga Popović – Dedijer”, u okviru tradicionalne akcije “Volimo praznike jer volimo jedni druge” u okviru koje je ove, kao i prethodnih godina, posećeno više od 50 institucija u 23 grada i podeljeno više od 5.000 paketića.

Poverenica Brankica Janković, pohvalivši akciju kompanije Mercator-S, koja traje već pet godina, istakla je da je potrebn pružiti svu podršku slabijima od nas, jer nemamo svi iste startne životne pozicije.

Koordinator korporativnih komunikacija kompanije Mercator-S Marko Vlahović kazao je da Idea ove godine obeležava mali jubilej – pet godina Karavana i dodao da su ponosni na to što su za to vreme, više od 10.000 zaposlenih, podelili više od 25.000 paketića.

“Deca reaguju fantastično, a glavni utisak celog karavana je da paketići nisu glavna stvar, već druženje, predstava, Deda Mraz koji im dođe i taj trenutak da oni i ako nisu kod kuće u toj atmosferi, dožive taj praznik i to porodično”, kazao je Vlahović.

Podelite ovaj tekst: