Imlek, Bambi i Knjaz Miloš podržali Betine fotografije godine

Na regionalnom konkursu Novinske agencije Beta, za najbolje medijske fotografije proglašeni su radovi fotoreportera Radija Slobodna Evropa Midhata Poturovića “Šampion”, “Football war” Stefana Stojanovića iz portala “Mondo” i “Odumiranje” Predraga Dedijera iz kompanije “Ringier Axel Springer”.

Prva nagrada

Glavni i odgovorni urednik agencije Beta Dragan Janjić rekao je da Beta već 15 godina uspeva da održi taj regionalni konkurs, kao jedan od retkih koji se bave novinarskom fotografijom. “Izuzetno nam je drago što smo uspeli da preživimo i što se javljaju naše kolege fotoreporteri iz regiona”.

Konkurs za najbolju medijsku fotografiju koji organizuje Novinska agencija Beta i ove godine podržale su kompanije “Imlek” , “Bambi” i “Knjaz Miloš”.

Tatjana Dujko, iz sektora Regulatornih i korporativnih poslova kompanije Moji Brendovi, ovom prilikom je izjavila: „Čast mi je da šesti put za redom kompanija Moji brendovi zajedno sa kompanijama Imlek, Bambi i Knjaz Miloš podržava ovaj konkurs od velikog društvenog značaja. Ovogodišnje Betino takmičenje za fotografiju godine je refleksija realnosti koja nije ulepšana ali je zato iskrena i snažna. Naše kompanije će se kao i uvek truditi da pored dobrih poslovnih rezultata ostave i značajan trag u društvu velikim drustveno odgovornim kampanjama kojima ćemo nastaviti da gradimo bolju budućnost.“

Predstavnik kompanije Bambi Nemanja Brković, rekao je da je cilj da podrže akcije koje govore o bitnim temama u društvu, što Betina izložba fotografija čini. Smatramo da ova organizacija treba da nastavi da raste”, rekao je Brković.

Na 15. konkurs “Betina fotografija godine 2018.” stiglo je 226 radova 55 medijskih profesionalaca iz Srbije i regiona, a autori najboljih radova nagrađeni su sa tri novčane nagrade.

Podelite ovaj tekst: