IMMOFINANZ u Lazarevcu otvorio ritejl park

Austrijski IMMOFINANZ – vodeća kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u Centralnoj i Istočnoj Evropi, otvorio je 14. septembra, četvrti STOP SHOP ritejl park u Srbiji,  u Lazarevcu. STOP SHOP obuhvata prodajni prostor od oko 10.100 kvadrata, koji je izdat zakupcima i ima oko 220 parking mesta. Svečanom otvaranju prisustvovali su Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, Bojan Sinđelić, predsednik opštine Lazarevac, kao i predstavnici kompanije IMMOFINANZ.

Sa otvaranja ritejl parka

Sa 23 domaća i internacionalna brenda, ovaj ritejl park predstavljaće jedinstveno šoping iskustvo za sve građane Lazarevca i predgrađa. Zakupci  su inostrani i domaći brendovi kao što su N-sport, Đak Sport, Sport Vision, LC Waikiki, CCC, DM Drogerie, Lilly Drogerie, Roda supermarket i Top Shop, kao i određeni brendovi koji tek ulaze na srpsko tržište. LPP grupacija sa popularnim brendovima odeće Reserved i Sinsai odlučila je da proširi svoju mrežu u Srbiji baš u okviru STOP SHOP ritejl parka u Lazarevcu.

„Danas je veliki dan za nas iz kompanije IMMOFINANZ jer se Lazarevac savršeno uklapa u priču našeg razvoja u Srbiji. Veoma smo ponosni na činjenicu da danas otvaramo ritejl park potpuno popunjenih kapaciteta, sa 23 strana i domaća pažljivo odabrana brenda. STOP SHOP ritejl park pružiće jedinstveno šoping iskustvo za sve stanovnike Lazarevca, ali i okolnih mesta. Zbog blizine saobraćajnica i velikog broja parking mesta, ovaj ritejl park će biti idealno mesto za “pametne kupce” koji cene lako dostupne lokacije na kojima mogu pronaći sve što im je potrebno – kvalitetan šoping, ali i dobru zabavu ”, izjavio je Joško Piteša, menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ za Srbiju. 

Novoizgrađeni STOP SHOP nalazi se na odličnoj lokaciji, na zapadnom ulasku u grad i šetačkoj udaljenosti od centra, blizu raskrsnice koja povezuje grad sa okolinom i Beogradom. Nakon Čačka, Niša i Valjeva, Lazarevac je četvrta STOP SHOP lokacija koja će biti otvorena u Srbiji. Trenutno su u pripremi projekti ritejl parkova u Vršcu, Požarevcu i Sremskoj Mitrovici, a njihov završetak se očekuje sledeće, 2018. godine.

Objekat ima 10.100 kvadrata

„Samo četiri meseca nakon što smo postavili kamen temeljac za STOP SHOP ritejl park u Lazarevcu, ta investicija je i realizovana. To je još jedan pokazatelj da se projekti u Beogradu, kojih je svakim danom sve više, uspešno sprovode jer je naš grad, u poslednje tri i po godine, postao atraktivna investiciona destinacija. Tome u prilog govori i podatak da su od početka godine do danas izdate građevinske dozvole za 710.000 kvadrata, a do kraja godine očekujemo da izdamo građevinske dozvole za još 100.000 kvadrata. Očekujemo da se naredne, 2018. godine, te brojke i povećaju jer je trend da se grade objekti veće površine”, izjavio je Siniša Mali.

Tokom otvaranja, svi posetioci su mogli da uživaju u fantastičnom celodnevnom programu, specijalnim popustima, iznenađenima i interesantnim akcijama. Nakon ceremonije, članovi KUD Dimitrije Tucović iz Lazarevca zabavljali su sugrađane.

Podelite ovaj tekst: