Inicijativa fanova uspela – Guarana Mojito se vratila

U proteklih godinu dana na društvenim mrežama nastao je pravi pokret „Vratite Mojito“, pošto su fanovi preplavili mreže apelima da se na tržište vrati Guarana Mojito

Guarana Mojito se vraća i to u duplo većem pakovanju

Ljubitelji Guarane Mojito nisu lako primili vest da njihovo omiljeno piće više nije u prodaji. Čitava inicijativa otpočela je jednim naizgled bezazlenim heštegom #vratitemojito na kanalu poznatih jutjubera, nakon čega praktično nijedan post na Guarana FB i IG stranici nije mogao da prođe bez molbi da se Mojito ponovo nađe u Guarana ekipi.

Popularna sova nije ostala ravnodušna na ovaj izraz lojalnosti i naklonosti, pa je pripremila veliko iznenađenje za sve koji su neumorno čekali ovaj povratak. Usledio je odgovor: „Rekli smo da nećemo vratiti Guaranu Mojito od 0,25l, ali nikada nismo rekli da je nećemo vratiti u limenci od 0,5l“. I sve je bilo jasno – Guarana Mojito se vraća, i to u duplo većem pakovanju, atraktivnog izgleda i poznatog obožavanog ukusa!

Vest o povratku osvežavajuće Guarane sa ukusom najpopularnijeg koktela stiže u pravi čas. Ostanite budni ovog leta uz Guaranu Mojito, koja je ponovo tu da vam pruži dodatnu energiju za duge i nezaboravne letnje dane.

Podelite ovaj tekst: