Izložba fotografija projekta ”Veliko srce“

Izložbom fotografija obnovljenih vrtića i škola, humanitarni projekat sa najdužim trajanjem kod nas „Veliko srce“ obeležio je još jednu uspešnu godinu.

Sa otvaranja izložbe u Galeriji Štab

Sa otvaranja izložbe u Galeriji Štab

Kao zajednički projekat Eurobanke i Fondacije Ana i Vlade Divac, „Veliko srce“ je od 2010. pomoglo 38 vrtića i škola u Srbiji, koje pohađa oko 25 hiljada dece. Izložba najboljih fotografija projekta ”Veliko srce“ bila je otvorena od 6. do 13. decembra.

Sredstva za donaciju obezbeđuju klijenti Eurobanke, njih preko 22 hiljade, koji su korisnici kartice „Veliko srce“ i koji su za opremanje i rekonstrukciju vrtića i škola donirali oko pet miliona dinara. Na izložbi su predstavljene fotografije škola i vrtića koji su obnovljeni u okviru projekta. Prioritet su bile one koje pohađaju deca sa smetnjama u razvoju u okviru inkluzivnog obrazovanja.

„Ponosni smo na našu Eurobank zajednicu humanih ljudi koji su bili velika podrška realizaciji projekta. Zajednička je želja svih nas da „Veliko srce“ nastavi da živi u narednoj godini, jer ima još vrtića, škola i igrališta koji čekaju na obnovu“, rekla je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobanke, na otvaranju izložbe 6. decembra.

Podelite ovaj tekst: