Jana vitamin sa kofeinom – još jedna inovacija razvojno-istraživačkog i marketinškog tima Jamnice

Jana vitamin sa kofeinom je zanimljiva kombinacija prirodne mineralne vode Jana, B vitamina i ekstrakta zelene kafe.

Ovo niskokalorično piće sa prirodnim aromama narandže i karamele, obogaćeno je vitaminima B5, B6 i B12, koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Jana vitamin sa kofeinom nastala je u modernoj razvojno-istraživačkoj laboratoriji Jamnice koja ima brojne inovacije.

“U toku proteklih godina razvili smo mnogo različitih vitaminskih voda i svaka od njih je bila po nečemu specifična. Međutim, Jana vitamin sa kofeinom je bila dodatni izazov, jer smo prvi put dodavali ekstrakt zelene kafe koji je trebalo stabilizovati na bazi mineralne vode Jane. Stabilnost proizvoda i kvalitet su za nas imperativ, ali to je jednako važno i potrošačima koji žele da znaju šta se nalazi u proizvodu koji konzumiraju”, pojasnila je Sandy Lovković, direktorka razvoja i istraživanja Grupe pića unutar Fortenova grupe.

Flašica Jane vitamin sa kofeinom od 0,5 litara sadrži 70 miligrama prirodnog kofeina dobijenog iz zrna zelene kafe što je otprilike količina kofeina koji sadrži jedna šoljica espreso kafe. Za razliku od šoljice espresa, koji može delovati kao diuretik i podstaći gubitak vode, Jana vitamin sa kofeinom će organizmu osigurati važnu i potrebnu hidraciju. Zajedno sa kolegama iz našeg marketing tima, stalno pratimo svetske trendove, informišemo se o tome šta se događa u industriji pića i razmišljamo na koji način možemo pružiti nešto novo potrošačima i tako pokazati svoju inovativnost i kreativnost. Zbog toga smo ponosni na svaki novi proizvod koji uspešno plasiramo na tržište, zaključila je Sandy Lovković.

Nova Jana vitamin sa kofeinom deo je Jamnicinog portfolija vitaminskih voda napravljenih na bazi prirodne mineralne vode Jana, bez konzervansa, veštačkih boja i aroma.

Podelite ovaj tekst: