Jednostavnije plaćanje uz NLB Pay digitalni novčanik  

NLB banka je klijentima omogućila korišćenje nove usluge, NLB Pay digitalnog novčanika, koji omogućava lakše i jednostavnije plaćanje na prodajnim mestima

Umesto kartice ili gotovine, klijenti NLB banke sada mogu da plaćaju mobilnim telefonom sa android operativnim sistemom. NLB Pay digitalni novčanik je na raspolaganju svim klijentima, korisnicima Mastercard kartica.

Aplikaciju koju  klijenti mogu preuzeti besplatno na Google Play prodavnici, je izuzetno jednostavno aktivirati i odmah nakon aktivacije, NLB Pay digitalni novčanik je dostupan za korišćenje. Plaćanje se vrši prinošenjem telefona POS aparatu, a za iznos računa do 4.000 dinara nije potreban ni unos PINa.

Vlastimir Vuković, član Izvršnog odbora NLB banke smatra da će digitalni novčanik NLB Pay naići na veliku primenu, pre svega zbog jednostavnosti korišćenja i svoje praktičnosti.

„Ja više ne razmišljam da li sam poneo novčanik, da li u tom novčaniku imam kartice ili gotovinu. Dovoljno je sa sobom imam svoj mobilni telefon u prodavnici, prislonim ga na pos terminal i kupovina je završena. Siguran sam da digitalni novčanik predstavlja najefikasniji i najbrži način plaćanja, a ako imamo u vidu da većina nas konstantno ima svoj mobilni uz sebe, svakako je i najpraktičniji način plaćanja“, dodao je Vuković.

Podelite ovaj tekst: